Predaj rodinný dom Orechová Potôň ZNÍŽENÁ CENA EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom na pozemku s výmerou 1286 m² v obci Orechová Potôň, v okrese Dunajská Streda.
Čiastočne podpivničený tehlový rodinný dom so zastavanou plochou 122 m² je situovaný v pokojnej ulici, mimo hlavného cestného ťahu.
Dispozícia: vstupná chodba, štyri izby, kuchyňa, špajza, kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatná toaleta. Kuchyňa je situovaná v prístavbe domu, do ktorej prechádzate zobytnenou chodbou. Je možnosť ju zriadiť aj v centrálnej časti domu / v tejto časti domu bola pôvodne/.
Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, pri ktorej bola vymenená strecha, niektoré okná za plastové, kúpeľňa. Kúrenie v dome je možné dvoma spôsobmi, na tuhé palivo, alebo plynovým kotlom do radiátorov. Dom je napojený na vlastnú studňu, záhrada sa zavlažuje tiež vodou z vlastnej studne. Odpad je riešený do žumpy, kanalizácia v obci je v štádiu realizácie.
Na pozemku sa nachádza veľká garáž s montážnou jamou, ktorú je možné využiť okrem parkovania motorových vozidiel aj ako dielňu. Dostatočne široký pozemok umožňuje aj parkovanie pri dome.
Záhrada je rozdelená na úžitkovú časť a zónu, v ktorej sú vysadené ovocné stromy.
Obec Orechová Potôň je len 8 km vzdialená do Dunajskej Stredy a 37 km ( 20 minút po R7) od Bratislavy. Má dobrú občiansku vybavenosť: materská a základná škola, potraviny, reštaurácia, kvetinárstvo, ihrisko pre deti, futbalové ihrisko, kaderníctvo. Obec je známa aj motoristickým okruhom SlovakiaRing, v blízkosti ktorého je aj zoologická záhrada Malkia park, do ktoréj sa viete pohodlne dostať aj s bicyklom. Využiť môžete množstvo turistických atrakcii, ktoré Žitný ostrov ponúka.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-120663
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:18
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:18