Predaj rodinný dom Nitrianske Pravno Turčianska IBA U NÁS

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj šikovný rodinný domček v obci Nitrianske Pravno neďaleko Prievidze a Bojníc.
DISPOZÍCIA: Zo vstupnej priestrannej chodby sa vchádza do veľkej obývacej izby, komory, kúpeľne s vaňou a WC a kuchyne. Z kuchyne sa vchádza do dobudovanej izby, ktorá slúži ako spálňa. Priamo z dvora je vstup do ďalšej miestnosti. V záhrade je postavený prístrešok.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Pôvodne kamenný dom so sedlovou strechou pokrytou betónovou škridlou, prešiel rekonštrukciou, kde boli osadené plastové okná, vymenené boli podlahy, nová medená elektroinštalácia, vybudovaná kúpeľňa s vaňou a WC a dobudovaná bola ďalšia izba. Keramický strop je zateplený a pripravený na dobudovanie ďalších obývacích priestorov. Kúrenie je riešené elektrickými radiátormi s možnosťou využitia aj krbových kachiel. Do domu je dovedená voda z obecného vodovodu. Odpad je riešený v súčasnosti do žumpy, no v obci je už novovybudovaná kanalizácia s prípojkou na dom, čaká sa na kolaudáciu.
VÝHODY:
Dom sa môže v súčasnosti využívať ako chalupa alebo menší rodinný domček.
Dobudovaním podkrovia sa dajú rozšíriť obývacie priestory.
Vzhľadom na prítomnosť všetkých inžinierskych sietí sa ponúka možnosť využiť veľký pozemok aj na výstavbu nového rodinného domu. Cena je konečná už aj s realitnou províziou. Pri rýchlom jednaní možnosť zľavy!
MESAČNÉ NÁKLADY: v súčasnosti sú kompletné náklady180€/ 1 osobu aj s TV
LOKALITA: Výborná lokalita s dosahom do mesta, kúpeľov a do prírody našich národných parkov.
NÁZOR MAKLÉRA: ideálne miesto na bývanie prípadne rekreačné účely, no aj na výstavbu nového domu. Interiérové foto na vyžiadanie pošlem.
"Domček s krásnym pozemkom"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124867
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 9:16
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 9:16