Predaj rodinný dom Nitra Staré Mesto s podnikateľským potenciálom ZNÍŽENÁ CENA EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 5 izbový rodinný dom s garážou v centre Nitry na ulici Janka Kráľa.
Rodinný dom je 3 podlažný a komplet podpivničený.
Nehnuteľnosť sa nachádza na slnečnom a priestrannom pozemku o výmere 988 m².
Dom je kompletne vyprataný.
Kolaudácia domu prebehla cca okolo roku 1965, dom disponuje novou strechou /pálená škridla Tondach, nový odkvapový systém – realizované v roku 2017/, plastové okná takmer v celom dome, brána na elektrický pohon.
Dispozícia nehnuteľnosti:
Suterén 1. časť domu o výmere cca 119 m² – garáž, kotolňa, skladové priestory, slovenská izba /disponuje akumulačnými elektrickými kachlami, imitácia krbu/.
1NP 2.časť domu o výmere cca 110 m² - zádverie, vstupná predsieň so schodiskom do podkrovia a taktiež aj vstup do suterénu, samostatné WC s umývadlom, 3 priestranné izby /obývacia izba, spálňa, detská izba/, priestranná kúpeľňa s vaňou, kuchyňa so samostatnou jedálenskou časťou, špajza.
2NP 3.časť domu – momentálne sa obýva časť podkrovia o výmere cca 30 m² - vstupná chodba, 1 samostatná izba, kúpeľňa s WC. Druhá časť podkrovia je neobývaná ale po rekonštrukcii sa dá získať ďalší obytný priestor cca 3 - 4 obytné izby.
Vykurovanie zabezpečuje plynový kotol Protherm so zásobníkom Protherm na TÚV.
IS: elektrina, 380 V, plyn, verejný vodovod, kanalizácia, vlastná studňa.
Rodinný dom svojou dispozíciou a úžitkovou plochou je predurčený na viac generačné bývanie prípadne nový majiteľ môže získať bývanie spojené s podnikaním.
Nehnuteľnosť sa nachádza vo vyhľadávanej časti mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou, v príjemnom prostredí plnom zelene cca 200 metrov mestský park na Sihoti.
Hodnotenie makléra: vzhľadom na lokalitu je rodinný dom vhodný aj na investičné účely /zubné ambulancie, menšie zdravotnícke zariadenie, lekáreň, administratívne priestory..../.
Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.
"Bývanie a podnikanie pod jednou strechou."

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125427
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:32
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:32