Predaj rodinný dom Nitra Čermáň

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj krásny a slnečný 5 - izbový rodinný dom v radovej zástavbe v tichej lokalite Nitry. Priestranný RD s obytnou plochou 195m² sa nachádza v časti Čermáň na rovinatom, oplotenom pozemku s rozlohou 360 m² a vstupom z oboch strán.
DISPOZÍCIA RD
1. NP
- vstupná chodba, predsieň, kuchyňa, komora, kúpeľňa s toaletou, garáž, vchod do pivnice
2. NP
- dve nepriechodné izby, kúpeľňa a toaleta
3. NP
- tri samostatné izby
STAV NEHNUTEĽNOSTI
Rodinný dom je v pôvodnom stave, čo umožňuje rekonštrukciu podľa vlastných predstáv nového majiteľa, no je obývateľný. Časť domu je podpivničená.
IS - elektrina, obecná voda, plyn, kanalizácia. Kúrenie je zabezpečené funkčným plynovým kotlom a ohrev vody elektrickým bojlerom.
Pred RD je parkovanie pre 1 auto a garáž s rovnou strechou a montážnou jamou. Priestor ponúka možnosť vybudovania ďalších parkovacích miest vedľa domu, nakoľko sa jedná o rožný dom v radovej zástavbe.
Okolie domu je čisté a udržiavané ako stvorené na posedenie na terase za domom.
V záhrade sa nachádza skleník, gril a ďalšia veľká pivnica na uskladnenie zeleniny.
Nehnuteľnosť nie je zaťažená žiadnou ťarchou ani vecným bremenom a je hneď k dispozícii.
LOKALITA
Rodinný dom sa nachádza na Čermáni, vo vyhľadávanej lokalite mesta Nitra, v jeho okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, nachádza sa v blízkosti všetkých nákupných možností, pošty, školy, škôlky, zastávky MHD, vzdialenosť do centra mesta je cca 5 minút.
Na vaše ďalšie prípadné otázky vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.
Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri s prípadnou pomocou pri vašom vybavovaní hypotekárneho úveru (viac na našej webovej stránke)."Vytvorte si svoj domov podľa vlastných predstáv"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-121734
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 2:06
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 2:06