Predaj rodinný dom Neded EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj zrekonštruovaný rodinný dom s priestranným pozemkom v obci Neded okres Šaľa. RD sa nachádza na rovinatom, slnečnom a oplotenom pozemku s rozlohou 762 m² (š 20 x dl 38 m) v lokalite mimo hlavnej cesty.
DISPOZÍCIA
- priestranná vstupná chodba s otvoreným vstupom do kuchyne, 2 samostatné izby, kúpeľňa s rohovou vaňou a toaletou. V zadnej časti RD je samostatná miestnosť s vlastným vstupom, momentálne využívaná ako odkladací priestor, menšia terasa a zastrešený prístrešok.
TECHNICKÝ STAV
V RD prebehla postupná rekonštrukcia, v rámci ktorej bolo menené – strecha (pred 8 rokmi), zateplenie fasády, elektroinštalácia, vodoinštalácia, stierky, omietky, eurookná s vnútornými žalúziami, laminátová podlaha v kombinácii s dlažbou, kuchynská linka, obklady, sanita.
IS – obecný vodovod, elektrina, plyn, odpad je vedený do žumpy. Kúrenie je zabezpečené plynovými gamatkami a ohrev vody elektrickým bojlerom. Na pozemku je k dispozícii studňa.
Nehnuteľnosť je vo vlastníctve 1 majiteľa, nie je zaťažená žiadnou ťarchou ani vecným bremenom a k dispozícii po dohode.
V prípade rýchleho a seriózneho záujmu možná dohoda na cene.
Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti ako aj parkovanie.
LOKALITA
Nehnuteľnosť sa nachádza v pokojnej a tichej lokalite s bezproblémovými susedmi. Obec Neded ponúka základnú občiansku vybavenosť – MŠ, ZŠ, zdravotné stredisko, potraviny, pošta a vzdialenosť do okresného mesta Šaľa je 17 km, Kolárova 14 km.
Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri s prípadnou pomocou pri vašom vybavovaní hypotekárneho úveru (viac na našej webovej stránke).
"... útulný domček pre pokojné bývanie"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125615
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 10:38
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 10:38