Predaj rodinný dom Lukáčovce NOVOSTAVBA EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 5-izbový rodinný dom nachádzajúci sa v obci Lukáčovce okres Nitra. Dom je jednopodlažný, nepodpivničený, postavený na pozemku s celkovou výmerou 1064m², rozmery pozemku 14x76 m. Zastavaná plocha domu je 165 m². Nehnuteľnosť bola skolaudovaná v roku 2016, postavená z ytongu, strešná krytina je škridla.
Dom pozostáva z dvoch samostatných bytových jednotiek, ktoré je možné spojiť jednoduchým stavebným zásahom.
Prvá bytová jednotka dispozičné riešenie: vstupná chodba, technická miestnosť, obývačka s kuchyňou, samostatná izba a wc s kupeľnou.
Druhá bytová jednotka dispozičné riešenie: vstupná chodba, obývačka s kuchyňou, dve samostatné izby, šatník a wc s kupeľnou.
Okná v celom dome sú plastové s vnútornými žalúziami, dlažba keramická. Vykurovanie je zabezpečené teplovodným podlahovým kúrením. Mesačné náklady na energie sú 100,-€.
Dom má pripojenie na všetky IS: elektrina, voda, plyn a odpad je riešený žumpou.
V dome je klimatizácia, kamerový systém, zabezpečovací systém, protipožiarny systém.
Na pozemku je možnosť aj ďalšej výstavby nakoľko na pozemok je vstup aj z druhej strany. Na celom dvore je položená zámková dlažba a je tam umiestnená plechová garáž.
Dom svojou výbornou polohou umožňuje aj využitie na podnikateľské účely. Obec Lukáčovce ponúka plnú občiansku vybavenosť.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-118314
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:55
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:55