Predaj rodinný dom Lučenec

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj slnečný, zachovalý rodinný dom v pôvodnom stave v meste Lučenec. Dom sa nachádza v tichej ulici vo vyhľadávanej lokalite, na rovinatom pozemku o rozlohe 474m² Do centra mesta sa viete dostať autom do 10 minút. Zastavaná plocha pozemku je 288m² a záhrada o rozmere 186m². Orientácia domu je východ- západ.
Dom sa nachádza v tichej ulici vo vyhľadávanej lokalite, na rovinatom pozemku o rozlohe 474m² Do centra mesta sa viete dostať autom do 10 minút. Zastavaná plocha pozemku je 288m² a záhrada o rozmere 186m².
DISPOZÍCIA:
Dom má dve poschodia, ktoré ponúkajú veľa miesta na bývanie a relaxáciu. Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádza vstupná chodba, po pravej strane je kuchyňa a oproti komora, ďalej je samostatné WC. Nachádzajú sa tu dve priestranné izby, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. Z chodby sa dá prejsť aj do kotolne, kde sa nachádzajú dve technické miestnosti. Na druhom nadzemnom podlaží na ktoré sa dostaneme po schodisku sa nachádza chodba, kuchyňa, kúpeľňa s WC, dve izby a priestranná terasa na ktorú sa dostaneme z chodby.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Dom je v pôvodnom stave, čo znamená, že si ho môžete upraviť podľa svojich predstáv a potrieb. Dom je vhodný pre väčšiu rodinu alebo pre ľudí, ktorí hľadajú pokojné a príjemné bývanie. Dom je napojený na elektrinu, plyn, vodu a kanalizáciu. Okná sú pôvodné drevené so žalúziami. Strecha je z eternitu a rekonštrukcia prebehla v roku 2003. Dom má aj vlastný plynový kotol na vykurovanie.
VÝHODY:
Dom má mnoho výhod, ktoré zvyšujú jeho atraktivitu a hodnotu. K domu prislúcha garáž o rozlohe 25m² , letná kuchynka o rozlohe 17m² a záhrada s ovocnými stromami / hrušky, jablká a hrozno/. Pozemok je o rozlohe 474m² sa nachádza v tichej a pokojnej lokalite v meste Lučenec, ktoré ponúka dobrú občiansku vybavenosť a dopravné spojenie. Dom je vhodný pre rodiny s deťmi, pre seniorov alebo pre investíciu.
LOKALITA:
Lučenec je mesto na Slovensku, ktoré má bohatú históriu, kultúru a prírodu. Lučenec bol kedysi hlavným mestom historického regiónu Novohrad, ktorý patril do Uhorska. Lučenec bol v minulosti obývaný rôznymi národmi, ako Slováci, Maďari, Nemci, Židia a iní. Lučenec má viacero pamiatok, ako napríklad reformovaný kostol z 18. storočia, katolícky kostol z 19. storočia, radnicu z 20. storočia, múzeum a kultúrny dom. Lučenec sa nachádza v krásnej prírode, obklopený Cerovou vrchovinou, Ostrôžkami a Stolickými vrchmi. Lučenec je mestom s dobrou infraštruktúrou, dopravou, školstvom, zdravotníctvom a službami.
NÁZOR MAKLÉRA:
Môj názor na rodinný dom je, že je to veľmi pekná a priestranná nehnuteľnosť, ktorá má veľký potenciál. Dom je v pôvodnom stave, čo znamená, že si ho môžete prispôsobiť podľa svojho vkusu a štýlu. Dom má aj krásnu záhradu s ovocnými stromami, ktorá vám poskytne nielen chutné plody, ale aj príjemné prostredie na oddych a relax. Dom sa nachádza v tichej a pokojnej časti mesta Lučenec, ktoré ponúka všetko, čo potrebujete na pohodlný život. Dom je vhodný pre rodiny s deťmi, pre seniorov alebo pre investíciu. Dom je podľa mňa veľmi atraktívny a hodnotný.
PRÍĎTE NA OBHLIADKU:
Páči sa Vám tento dom? Príďte sa naň pozrieť. Je to jednoduché. Máte tri možnosti, ako na to. Zavolajte mi na číslo +421 905 806 395, napíšte mi SMS, alebo pošlite mail - marianhalabuk@haloreality.sk
Osobne Vám ho ukážem a zodpoviem na otázky, ktoré Vám môžu uľahčiť proces v rozhodnutí, ako môže do budúcna Vaše nové bývanie vyzerať.
"Slnečný rodinný dom v tichej a pokojnej časti mesta Lučenec"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124771
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 8:03
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 8:03