Predaj rodinný dom Ľubietová ZNÍŽENÁ CENA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Ľubietová, cca 20 km od mesta Banská Bystrica.
Jedná sa o samostatne stojaci rodinný dom, ktorý leží v pokojnej časti obce a je dostupný priamo z obecnej asfaltovej cesty. Dom je určený na celoročné bývanie. Je postavený z muriva hr.45 cm, v roku 2008 bol kompletne zateplený po celom obvode. Strecha je sedlová pokrytá pozinkovaným plechom.
Dom má dve podlažia, pričom výmera obytnej plochy je spolu cca 180 m². Stavba nie je podpivničená. Vstup do domu je z uzavretého dvora cez nové plastové vchodové dvere. Interiér domu prešiel kompletnou rekonštrukciou, v rámci ktorej boli zrealizované nové vrstvy podláh, nové rozvody vody, kanalizácie a elektriky. Nové omietky stien a stropov, osadené nové interiérové dvere, nové plastové okná. V kuchyni a obývačke je dubová mozaiková podlaha. V spálni a podkroví sú laminátové podlahy. V kúpeľniach je keramická dlažba s podlahovým elektrickým vykurovaním. V obývačke bol urobený sadrokartónový strop s podhľadom, v ktorom je osadené bodové osvetlenie.
V kuchyni je vymenená kuchynská linka so vstavanou elektrickou rúrou, digestorom, plynovým sporákom a kameninovým drezom. V druhej časti linky je zabudovaná mikrovlnka a vložená chladnička s mrazničkou.
Na prízemí sa nachádza kúpeľňa s rohovou vaňou, umývadlom a WC.
Z prízemia vedie schodisko na poschodie, kde sa nachádza podkrovná izba a šatník, samostatná pomerne veľká kúpeľňa s rohovou vaňou a WC.
Dom je napojený na inžinierske siete- elektrika, voda a kanalizácia.
Vykurovanie domu je riešené prostredníctvom kotla na tuhé palivo, vykurovacie telesá-panelové radiátory.
K domu patrí uzavretý dvor, dreváreň, dielňa (ako samostatná murovaná drobná stavba) za domom, záhrada a záhradná chatka. Záhradná chatka je dvojpodlažná. Podzemné podlažie (cca 12m²) je betónové, so samostatným vchodom priamo zo záhrady. 1.nadzemné podlažie (cca 19m²) je drevené, taktiež so samostatným vchodom. Chatka je napojená na elektriku.
Na rovinatej časti záhrady je trávnik s okrasnými drevinami a nachádza sa tu aj drevený prístrešok s plechovou strechou a pergolou, ktorý môže slúžiť pre posedenie alebo na parkovanie vozidla. Druhá časť záhrady je v kopci s vybudovanou skalkou a ihličnatými drevinami. Dom je kompletne oplotený. Pred domom a záhradou je postavený kovový plot s posuvnou širokou bránou pre vjazd vozidla. Dvor je uzavretý plnou vysokou bránou so vstupnou bráničkou.
Celková výmera pozemkov vrátane zastavanej plochy predstavuje 752 m².
Obec Ľubietová sa nachádza 20 km od Banskej Bystrice. Je tu veľmi dobrá občianska vybavenosť- materská škola, základná škola, lekáreň, pošta, kaderníctva, ako aj novovybudovaný obchod Coop Jednota a menšie obchodíky. V obci sú možnosti športového aj kultúrneho vyžitia, pravidelne sa tu organizujú rôzne podujatia. Keďže cez Ľubietovú vedie cesta aj do ďalších obcí, autobusové spojenie je veľmi dobré.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124589
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 2:03
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 2:03