Predaj rodinný dom Liešťany ZNÍŽENÁ CENA EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Liešťany. vzdialenej 20 km od Prievidze.
Dom pozostáva z troch nadzemných podlaží. Postavený je z pórobetónových tvárnic na rovinatom pozemku o výmere 2064 m². Strecha bola menená v r. 2018. Použitá bola plechová ľahká strešná krytina. Napojený je na verejný vodovod s možnosťou využitia aj vlastnej studne. Vykurovaný je plynovým kúrením zabezpečeným novým kotlom alebo kúrením na pevné palivo. Odpad je vedený do žumpy.
Na prízemí sa nachádza kuchyňa, obývacia izba s výstupom na terasu, dielňa, kúpeľňa s WC, špajza a dve skladové miestnosti.
Na poschodí je vstupná hala, štyri obytné izby, kúpeľňa, WC a odkladacia miestnosť. V jednej izbe je predpríprava na kuchyňu, čo umožňuje v prípade potreby ju využiť na tento účel a vytvoriť samostatnú bytovú jednotku.
V podkroví sa nachádza vstupná chodba s výstupom na terasu, dve obytné izby, kuchyňa, WC a podkrovné priestory.
Za domom sa nachádza altánok, garáž, hospodárska budova a záhrada s ovocným stromami. Pred domom je záhrada využívaná na pestovanie zeleniny.
Obec Liešťany sa nachádza v blízkosti Nitrianskeho Rudna, kde si môžete užiť v lete kúpanie alebo člnkovanie na priehrade, pre aktívnych turistiku, či príjemnú prechádzku spojenú s hubárčením alebo v zimných mesiacoch lyžovačku v neďalekom lyžiarskom stredisku.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125519
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:52
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:52