Predaj rodinný dom Klížska Nemá pokojná obec pri Dunaji

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj dvojizbový rodinný dom v obci Klížska Nemá. Rodinný dom sa nachádza na rovinatom pozemku s rozlohou 787 m².
Dispozične pozostáva: vstupná chodba, kuchyňa, dve nepriechodné izby, kúpeľňa s toaletou, špajza, komora, technická miestnosť s výstupom na povalu a do pivnice.
Dom je v pôvodnom stave, čo umožňuje rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.
Rodinný dom bol postavený v roku 1967 z pálených tehál. Strecha je pokrytá eternitovou strešnou krytinou, okná a dvere sú pôvodné, drevené. V dvoch miestnostiach je podlaha pôvodná drevená a v ostatných miestnostiach betónová.
V dome je zavedená elektrika, voda je zo studne. Prípojka na obecný vodovod a plynová prípojka sú v dosahu pred nehnuteľnosťou. Odpadová voda je riešená septikom.
Na oplotenom pozemku sa nachádza garáž.
Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k rodinnému domu.
Obec Klížska Nemá sa nachádza na Žitnom Ostrove a ponúka základnú občiansku vybavenosť. V obci je predajňa potravín, materská škola, pošta, pohostinstvo, futbalové ihrisko, domov dôchodcov, kultúrny dom, všeobecný lekár pre dospelých. V obci sa organizujú tradičné kultúrne podujatia, súťaže, výstavy a koncerty. Okolitá príroda ponúka možnosti turistiky, relaxu a rybolovu a po hrádzi Dunaja vedie cyklotrasa Eurovelo 6. Termálne kúpalisko Veľký Meder je vzdialené 17 km.
Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve, bez tiarch a kúpou ihneď voľná.
Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-119096
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 12:49
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 12:49