Predaj rodinný dom Kežmarok Teheľňa ZNÍŽENÁ CENA EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti


Ponúkame exkluzívne na predaj dvojgeneračný rodinný dom v meste Kežmarok na ulici Tehelňa. Nehnuteľnosť sa nachádza v blízkostí mestského kúpaliska v tichej lokalite.
Základné informácie:
- nehnuteľnosť stojí na rovinatom pozemku , napojená na elektrinu, vodu, kanalizáciu a plyn. - rozloha 37 x 6,3 = 233 m² - zastavaná plocha = 130 m², - úžitková plocha= 200 m², - obytná plocha 150 m², - - - jedná garáž je súčasťou domu a druhá garáž je samostatná na konci pozemku. – na pozemku je menšia hospodárska budova - orientácia okien domu sever/východ/juh/ - náklady na dom 150€/4 osoby
-
Dispozícia:
Dom je z častí podpivničený ( 24 m²) a pozostáva z 2 podlaží: 1 Nadzemné podlažie ( 1 NP ) a 2 Nadzemné podlažie ( 2 NP ). Na každé podlažie je samostatný vstup z ulice. 1 NP : vstup do domu je cez vstupnú chodbu z ktorej je po ľavej strane prístup do kuchyne s otvorenou časťou do obývacej izby ( 50 m² ) a z nej je prístup do jednej menšej izby ( 8m² ). Z chodby je samostatný prístup do kúpeľne. Po konci chodby po pravej strane sú zamurované dvere do garáže, ktorá sa da prerobiť na ďalšiu izbu. Súčasťou 1 NP je garáž ( 20 m² ) do ktorej je prístup z ulice. Z garáže je vstup do kotolne, práčovne a na pozemok.
2 NP : vstup je samostatné z ulice po schodoch na spojovaciu chodbu na poschodí. Z chodby je prístup na balkón, do kúpeľne, kuchyne, ktorá je priechodná do obývacej izby. Po pravej strane chodby je prístup do ďalších dvoch izieb. Tieto izby sú priechodné a z druhej je výstup na terasu zo schodmi na pozemok.
Technické parametre:
- murivo kvádre a tehla hr. 380 mm, - vnútorné steny klasická omietka - plávajúca podlaha v celom dome, okrem kúpeľní - - vykurovanie je plynovým kotlom, alebo krbom prepojený na ohrev radiátorov - ohrev teplej vody je cez elektrický bojler - plastové okná Salamander s izolačným dvoj sklom v interiéri v bielej farbe a v exteriéri zlatý dub - internet - Slova net - strecha: nová plech - z ulice betónový plot a po konci druhá garáž - dom sa predáva z časti zariadený
Lokalita:
Vďaka svojej polohe je okresné mesto Kežmarok veľmi vyhľadávanou lokalitou. Rodinný dom je situovaný v pokojnej ulici mesta a na mestské kúpalisko je len 5min. peši. Dom je vhodný na trvalé, príjemné a bezpečné bývanie, alebo môže byť aj výhodnou investíciou po úprave na 3 -4 samostatné bytové jednotky. Mesto má veľký potenciál aj na ďalší rozvoj a disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou.
Bonus:
Vážení klienti, rád Vás budem sprevádzať celým procesom predaja od obhliadky až po jej odovzdanie, vrátane poskytovania BEZPLATNEJ pomoci pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom nezávislého finančného sprostredkovateľa.
Srdečne Vás pozývam na obhliadku.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124609
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 2:07
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 2:07