Predaj rodinný dom Kamenec pod Vtáčnikom NOVOSTAVBA EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj novostavbu štvorizbového rodinného domu na rovinatom pozemku o rozlohe 426 m² v obci Kamenec pod Vtáčnikom okres Prievidza. Pozemok je kompletne oplotený s pozinkovanou vstupnou bránou. Ide o skolaudovanú NOVOSTAVBU z r. 2022 s presklennou terasou cca 20 m². Na pozemku sa nachádza zateplený záhradný domček 3,2 x 3,2m so základmi a s pripojením na elektrinu, prístrešok pre autá. Parkovanie na pozemku je možné pre 4 autá a to na zámkovej dlažbe značky Semmelrock. Zastavaná plocha domu je 129 m² a úžitková plocha je 116m².
Rodinný dom: postavený z porfixu 30cm, zateplený polystyrénom 15cm, pultová strecha je pokrytá izolačnou fóliou Fatrafol, plastové okná s trojitým zasklením, kvalitné plávajúce podlahy odolné voči vode i oderu, elektrické podlahové kúrenie - v každej miestnosti je samostatný termostat (dvojtarifný elektromer), možnosť kúrenia krbovými kachľami
značky Thorma. Presklenná terasa s rolovaním z oboch strán s krásnym výhľadom na prírodu.
Inžinierske siete: voda, elektrina, optický internet. Kanalizácia je vyvedená do žumpy.
Dispozícia domu: vstupná chodba, samostatné WC, technická miestnosť, kúpeľňa s WC - sprchový kút, tri nepriechodné izby, obývačka prepojená s kuchyňou s východom na terasu.
Pri zariaďovaní interiéru si dali majitelia záležať na kvalite použitých materiáloch. Rodinný dom sa predáva so zariadením vrátane všetkých spotrebičov: chladnička, mraznička, kávovar, práčka, sušička, TV, stôl, stoličky, sedacia súprava, postele, skrine, kvalitná kuchynská linka so
vstavanými spotrebičmi - umývačka riadu Bosch, indukčná varná doska BORA s integrovaným automatickým odsávaním pár. Kúpeľňa je vybavená sprchovým kútom Walk in s exkluzívnou sprchovou batériou.
Rodinný dom sa nachádza na konci slepej ulice a teda ide o kľudnú časť obce - posledný dom v ulici s krásnym výhľadom z terasy na okolitú prírodu. Obec Kamenec pod Vtáčnikom disponuje dobrou občianskou vybavenosťou: cca 5 minút pešo škôlka, potraviny, pošta, základná škola, autobusová zástavka. V obci sa nachádza reštaurácia a neďaleko Farma pod Vtáčnikom - možnosť nákupu ich vlastných výrobkov.
Vzdialenosť od okresného mesta Prievidza je cca 17 km - 20 minút cesta autom, rovnako ako mesto Bojnice. Možnosť využitia okolitých cyklotrás, turistika na pohorie Vtáčnik, hubárčenie, prechádzky do okolitej prírody, tri kilometre vzdialená vlaková stanica s možnosťou parkovania auta.
Dôvodom predaja je zmena životnej situácie majiteľov."Stačí prísť a bývať, komplet zariadený."

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124481
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:45
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:45