Predaj rodinný dom Hronec VO VÝSTAVBE

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v ktorom práve prebieha kompletná rekonštrukcia v obci Hronec. Dom je súčasťou pôvodnej radovej zástavby v blízkosti historického centra obce. Má spoločné steny zo susediacimi nehnuteľnosťami, súkromie majiteľov to však nijako neruší, každý má samostatný vchod, ktorý majiteľom zabezpečuje súkromie. Je dobre prístupný udržiavanou miestnou asfaltovou cestou, ktorá prechádza jednou z najkrajších uličiek Hronca za hasičňou. Nachádza sa na rovnom slnečnom pozemku z rozlohou 106 m² s orientáciou východ- západ, súčasťou predaja je plocha na parkovanie auta o rozlohe 26 m² na druhej strane cesty. Vchod do domu vedie z ulice cez gánok, ktorý je na priedomí domu, do presvetleného zádveria na prvé podlažie, ďalej do prechodovej kuchyne z už vymurovaným komínom pre sporák alebo krb. Nachádza sa tam oddelený priečkou priestor na vybudovanie kúpeľne z už hotovým rozvodom vody, ďalej komora, technická miestnosť a veľká spoločenská izba. Po vybudovaní schodištia z kuchyne bude prístupné podkrovie, ktoré si budúci majiteľ môže dostavať a rozdeliť priečkou podľa svojich predstáv. Zo zadnej ( západnej) strany dom susedí z brehmi potoka Osrblianka. Smerom ku potoku je v tieni domu vybudovaná strechou prekrytá veľká terasa, ktorá budúcemu majiteľovi zabezpečí okrem absolútneho súkromia aj skvelé miesto a oddych.
Strecha a krov je nový z kvalitnými strešnými oknami. Rekonštrukcia je realizovaná účelne a z kvalitného materiálu. Po dokončení zabezpečí majiteľovi požadovaný komfort a pohodlie.
V tesnej blízkosti domu je možnosť pripojiť sa na plyn, kanalizácia je pripojená.
Nehnuteľnosť ponúka široké možnosti využitia, či už na celoročné bývanie alebo ako chalupa. Blízkosť hôr Slovenského rudohoria v ktorom sa rodinný dom nachádza, nie je narušené masívnym turistickým ruchom

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125112
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 10:46
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 10:46