Predaj rodinný dom Holiare inteligentný LOFT dom v tichom prostredí pri vodnom kanáli NOVOSTAVBA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj inteligentný štvorizbový rodinný dom v obci Holiare, ktorý sa nachádza na priestrannom slnečnom pozemku o rozlohe 1288 m².
Moderné idylické bývanie s nádychom industrializmu a bohémskeho životného štýlu s inteligentnou domácnosťou, posúva kvalitu života na vyššiu úroveň.
Loftový rodinný dom so Smart Home systémom Loxone, má plochú strechu izolovanú Fatrafol fóliou a bol postavený z pálených tehál zn. Heluz so šírkou 50 cm. Základy rodinného domu boli položené v roku 2021 a výstavba múrov bola začatá v roku 2022.
Dispozične pozostáva:
I.NP: vstupná priestranná predizba, prepojená s otvoreným priestorom, v ktorom je kuchyňa, jedáleň a obývacia miestnosť s výstupom na terasu s rozlohou 42 m², nepriechodná izba, kúpeľňa s toaletou, technická miestnosť so vstupom do práčovne s terasou a do dvojgaráže s automatickou bránou.
II.NP: spálňa so šatníkom, detská izba, kúpeľňa s toaletou.
Všetky miestnosti sú dokonale presvetlené veľkými oknami s izolačným trojsklom a denná miestnosť aj posuvnými panelovými dvermi, ktoré sú plastové a umožňujú každodenný pohľad na zapadajúce slnko. Vchodové dvere sú hliníkové, antracitovej farby kombinovanej s drevom. Podlahu v kúpeľni pokrýva keramická dlažba a v ostatných miestnostiach okrem jednej izby je laminátová podlaha.
Na prvom podlaží je podlahové kúrenie a v izbách sú stropné infrapanely. TÚV je riešené elektrickým bojlerom. Kuchyňa je vybavená kuchynským nábytkom, indukčnou varnou doskou, rúrou na pečenie, umývačkou riadu.
Prísun čerstvého vzduchu do domu je možné zabezpečiť aj centrálnou rekuperáciou, ktorá je umiestnená v celom dome, v predpríprave. Interiér si vyžaduje niektoré menšie úpravy a dokončenia. Predpokladaná kolaudácia 09/2023.
Nehnuteľnosť má elektrickú prípojku, prípojku na verený vodovod a plynová prípojka je pred nehnuteľnosťou. Splašková voda je odvádzaná do čističky a žumpy s veľkosťou 3 m3.
Priestranný pozemok je celý oplotený, čiastočne betónovým plotom. K pozemku je umožnený vstup aj zo zadnej časti dvora, kde je položený základ parkovacieho státia. V záhrade je studňa a sú v nej vysadené mladé ovocné stromy. Pod trávnikom je umiestnený vsakovací systém, ktorý umožňuje zachytávanie a efektívne využívanie dažďovej vody.
Nehnuteľnosť je situovaná vo veľmi tichom prostredí pri vodnom kanáli a ponúka možnosť okamžitého nasťahovania a komfortného bývania.
Obec Holiare ponúka základnú občiansku vybavenosť (vlaková stanica, materská škola, pošta, potraviny, pohostinstvo). Od termálneho mesta Veľký Meder je vzdialená 7 km a od okresného mesta Dunajská Streda 20 km a od Komárna 33 km.
Prístupová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti, ako aj parkovanie pred ňou.
Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.
"Luxusné otvorené bývanie, pocit neobmedzeného priestoru."

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125442
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:54
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:54