Predaj rodinný dom Dunajská Streda ZNÍŽENÁ CENA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3 izbový rodinný dom na rovinatom, slnečnom pozemku pravidelného tvaru s celkovou rozlohou 835 m² / 18m x 46m/ v okresnom meste Dunajská Streda.
Zastavaná plocha rodinného domu je 122 m².
Nehnuteľnosť sa nachádza v pokojnej ulici, mimo hlučného hlavného ťahu, a predsa iba na skok od centra mesta.
Konštrukcia domu je tehla. Rodinný dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, pri ktorej bola zrealizovaná výmena okien a vchodových dverí na plastové, výmena podláh na plávajúcu podlahu a dlažbu, rekonštrukcia kúpeľne. Je napojený na všetky inžinierske siete. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom do radiátorov.
Dispozícia: vstupná chodba, kuchyňa je samostatnou miestnosťou v dome, prechodová chodba so vstupom do samostatnej priestrannej obývacej izby. Druhá z izieb je priechodná a vchádza sa cez ňu do tretej izby. Z chodby je priamy vstup do kúpeľne, v ktorej je osadená vaňa ako aj sprchovací kút. Toaleta je súčasťou kúpeľne. V praktickej špajzke je vytvorený ukladací priestor a je v nej umiestnený plynový kotol. V tejto miestnosti sú skladacie podkrovné schody.
Samostatný vchod z dvora má letná kuchynka, pod ktorou je pivnica s úložným priestorom. Pivnica je suchá.
Pozemok patriaci k rodinnému domu je oplotený zo štyroch strán a je účelovo rozdelený na oddychovú zónu a záhradku, v ktorej si vypestujete zeleninu pre vlastnú potrebu. Okrem ovocných stromov a kríkov sú tu zasadené aj okrasné dreviny. Zavlažovanie záhradky je zabezpečené z vlastnej studne. K rodinnej grilovačke patrí záhradný krb.
Dostatočne široký pozemok umožňuje parkovanie motorovým vozidlom priamo na dvore, ale aj dobudovanie samostatnej garáže.
Hlavným benefitom nehnuteľnosti je jej poloha. Rodinný dom sa nachádza vo veľmi tichej ulici. Centrum mesta je vo vzdialenosti cca 5 min. pešej chôdze. Vlaková a autobusová stanica sú v dostupnej vzdialenosti, v blízkosti je škola, škôlka, Lidl, termálne kúpalisko. Okresné mesto Dunajská Streda má kompletnú občiansku vybavenosť.
Srdečne Vás očakávam na obhliadke!
"Bývanie v meste na dobrej adrese"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124763
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:38
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:38