Predaj rodinný dom Dolný Ohaj ZNÍŽENÁ CENA EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj útulný 5 - izbový rodinný dom po obsiahlej rekonštrukcii v obci Dolný Ohaj, okres Nové Zámky. Dom je postavený na rovinatom, oplotenom a udržiavanom pozemku s výmerou 639 m².
IS - elektrina, plyn, obecná voda, odpad je vedený do žumpy (11 m3) a funkčná studňa na pozemku.
DISPOZÍCIA:
1.NP: vstupná predsieň, kuchyňa prepojená s jedálňou, tri samostatné izby, komora pod schodiskom, chodba, jedna ďalšia samostatná izba, kúpeľňa s oddelenou toaletou, schodisko do 2.NP,
2.NP: chodba, dve izby (z toho jedna priechodná), lodžia a veľký balkón.
Súčasťou domu je aj krytá terasa a samostatná toaleta so samostatným vstupom z dvora. Dom je čiastočne podpivničený ( cca 5x4 m).
Dom bol postavený v roku 1968 z pálenej tehly a prístavba domu spolu so vstupnou predsieňou bola postavená v roku 1975.
V roku 2019 bola zrealizovaná obsiahla rekonštrukcia domu - nová vonkajšia fasádna omietka so zateplením, zateplená plochá strecha, plastové okná s izolačnými sklami a hliníkovými vnútornými žalúžiami, vstupné plastové dvere, klimatizácia v jednej z izieb, rekonštrukcia interiéru - podlahy laminátové a keramická dlažba, vykurovanie lokálne oceľovými radiátormi, rozvod teplej a studenej vody v plastovom potrubí, rozvod zemného plynu, elektroinštalácia svetelná, kanalizácia z kuchyne, kúpeľne a WC, vybavenie kuchyne - kompletná kuchynská linka na mieru na báze dreva, zabudovaná chladnička s mrazničkou, zabudovaná mikrovlnná rúra, elektrická rúra, elektrická indukčná varná doska, zdroj ohrevu vody - zásobník na ohrev vody, vnútorné obklady v kuchyni, v kúpeľni a WC z keramickej dlažby, funkčný krb s uzavretým ohniskom, bleskozvod, elektricý rozvádzač s automatickým istením, drevenné obložky dverí, vnútorné obklady kúpeľne, zdroj kúrenia a ohrevu vody - prietokový kondenzačný kotol (obojživelník).
Následne bol zrealizovaný predný betónový okrasný plot s elektrickou kovanou bránou, zámková betónová dlažba okolo RD a schodisko do domu.
Ostatná menšia časť domu je v pôvodnom ale udržiavanom a dobrom technickom stave.
Na pozemku sa nachádza vybudovaná betónová platňa pripravená na výstavbu garáže.
Prístupová cesta zabezpečuje bezproblémový prístup k nehnuteľnosti ako aj parkovanie pred ňou alebo priamo na svojom pozemku za bránou.
Dom sa predáva zariadený (okrem detského nábytku, dekorácií a doplnkov, súkromných vecí majiteľa, ostatné po dohode).
V prípade seriózneho jednania je možné mierne zníženie ceny po vzájomnej dohode.
Obec Dolný Ohaj poskytuje potrebnú občiansku vybavenosť (Obecný úrad, matrika, pošta, potraviny, pohostinstvo, Kultúrny dom, stavebniny, ZŠ s MŠ, rímskokatolícky kostol, Dom seniorov, všeobecný lekár pre dospelých, knižnica).
Odporúčam obhliadku!!
Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám rada odpoviem pri osobnej obhliadke nehnuteľnosti. "Priestranný rodinný dom s príjemnou atmosférou"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124678
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 22:16
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 22:16