Predaj rodinný dom Dolná Strehová Dúbrava IBA U NÁS

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Dolná Strehová - časť Dúbrava, v tichej lokalite vzdialenej 4 kilometre od Termálneho kúpaliska v Dolnej Strehovej.
Rodinný dom je postavený na pozemku s rozlohou 1 829 m². Z toho zastavaná plocha a nádvorie má rozlohu 101 m². Celková plocha pozemkov je vo výmere 2 577m².
DISPOZÍCIA: vstupná chodba, z ktorej sa po ľavej strane vchádza do kuchyne, z kuchyne je ďalší vchod priamo do spálne. V chodbe sa nachádza po pravej strane vstup do obývacej miestnosti. Taktiež sa na chodbe nachádza aj kúpeľňa a prechod do ďalšej časti domu, kde sa nachádza špajza a vstup na povalu. A je možné z tejto časti prejsť aj na pozemok, ktorý je vedľa domu.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: pôvodný stav nehnuteľnosti, vhodný na rekonštrukciu, nakoľko strecha domu je poškodená
Rodinný dom má dlhú históriu, ktorá siaha až do roku 1 930, je postavený z kameňa. Voda je čerpaná z obecného vodovodu. kúrenie je zabezpečené lokálne. Elektrina je priamo na pozemku a odpad je riešený žumpou.
VÝHODY: Nehnuteľnosť leží v tichej lokalite, kde je spravená nová prístupová cesta, ktorá je cez zimu udržiavaná a pravidelne vyhŕňaná. V obci Dolná Strehová je kompletná občianska vybavenosť ako je pošta, ZŠ s MŠ, potraviny. Výhodou je aj neďaleká vzdialenosť od Termálneho kúpaliska v Dolnej Strehovej.
NÁZOR MAKLÉRA: Tichá lokalita, dobrá prístupová cesta, vhodné aj ako chalupa
"Tiché miesto vhodné na chalupárčenie"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125674
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 13:25
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 13:25