Predaj rodinný dom Diviacka Nová Ves pozemok 3558 m² EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Diviacka Nová Ves, okres Prievidza, postavený na pozemku s plochou 3.558 m².
STAV NEHNUTEĽNOSTI: v roku 2021 bola na dome vymenená strešná krytina, rodinný dom je vo veľmi dobrom, udržiavanom, pôvodnom stave. Je čiastočne podpivničený, postavený z kvádrov na tichom, rozľahlom pozemku s viacerými ovocnými aj okrasnými drevinami.
DISPOZÍCIA: vstupná hala (veranda, 10 m²), chodba (11,5 m²), kuchyňa (18 m²), spálňa (17,7 m²), obývačka (17,8 m²), priestranná kúpeľňa (7,3 m²), špajza (10 m²) z ktorej je možné vzhľadom na výmeru vytvoriť ďaľšiu izbu, menšia špajza (1,5 m²) so schodami do podkrovia.
INŽINIERSKE SIETE: elektrina, obecný vodovod. Plyn sa nachádza v blízkosti pozemku (z dvoch strán). Vykurovanie ústredné na tuhé palivo. V kuchyni je sporák na drevo, ktorý možno využiť na varenie ale aj na vykurovanie v prechodných obdobiach (prípadne vymeniť za krbové kachle, ktoré by mohli vykurovať celý obytný priestor).
LOKALITA: rodinný dom sa nachádza na priestrannom, slnečnom pozemku vo veľmi peknej, tichej lokalite mimo hlavnej cesty.
Obec Diviacka Nová Ves je vzdialená 7 km od mesta Nováky, 17 km od Prievidze, 21 km od Partizánskeho, 24 km od Bánoviec nad Bebravou. Známa rekreačná oblasť Nitrianske Rudno je vzdialená len 6 km.
VÝHODY:
- rodinný dom je obývateľný, voľný ihneď, slnečný
- nachádza sa v peknej, tichej lokalite
- pozemok je možné rozdeliť a vytvoriť ďaľšie pozemky v zastavanej časti obce
NÁZOR MAKLÉRA: táto nehnuteľnosť určite očarí každého, kto má rád súkromie, životný priestor a hľadá bývanie v tichej lokalite. Pozemok ponúka nespočetné možnosti využitia či už ako úžitková a okrasná záhrada, priestor pre chov hodpodárskych zvierat, rekreačný pozemok či priestor pre ďaľšiu výstavbu.
"Miesto, kde si môžte vytvoriť vlastnú oázu pokoja"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124607
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 2:11
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 2:11