Predaj rodinný dom Čavoj pozemok 687m² EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom v chalupárskej obci Čavoj, okres Prievidza na mierne svahovitom pozemku o rozlohe 687 m² postavený v 90-tych rokoch. Využívaný ako víkendová - rekreačná chata, možné využiť aj na celoročné bývanie. Popri pozemku tečie potôčik.
Dom sa nachádza v centre dediny v slepej ulici obklopený prírodou, kopcami a lesom - tichá lokalita vhodná pre oddych a relax.
Občianska vybavenosť: potraviny, autobusová zástavka, pošta, materská škola, základná škola, bar, pizzeria, kostol.
Udržiavaný rodinný dom bol vystavaný v 90-tych rokoch z poro-betónového muriva, pôvodná - sedlová strecha vo výbornom stave, vymenené elektrické vedenie, plastové okná v aktuálne obývanom prvom nadzemnom podlaží.
Kúrenie je riešene krbovými kachľami na drevo umiestnenými v strede domu v obývacej izbe, možnosť napojenia piecky, alebo kachlí je i v kuchyni. Ohrev vody je na elektricky bojler. Voda je dostupná - dovedená do domu, momentálne bez poplatku. Odpad z WC vedie do žumpy o veľkosti 5m3- obec nemá vybudovanú kanalizáciu. Momentálne pripojená satelitná televízia cez Skylink.
Dispozícia: obytná časť domu prvé nadzemné podlažie - chodba, kuchyňa, dve izby, komora, WC, kúpeľňa, V podkroví je možnosť dobudovania dvoch izieb. Čiastočné podpivničenie pozostáva z dvoch miestností, plus k domu patrí časť tvorená drevárňou - sklad dreva, náraďovňa.
VÝHODY: Nehnuteľnosť zostáva plne zariadená vrátane spotrebičov s možnosťou ihneď plne využívať. Na pozemku je aj vybetónovaná jama na kompost - vhodná na biologický odpad.
Bezproblémové parkovanie pred branou aj vo dvore. Možnosť pestovania ovocia a zeleniny, sadenie kvetov, využitia nafukovacieho bazénu.
Čavoj je umiestnený v blízkosti obce Valašská Belá, Čičmany, Nitrianske Rudno, Bojnice či Ilava. Možnosť turistiky, hubárčenia, lyžovania, kúpeľov, či návštevy ZOO, Bojnického zámku...
"Potôčik okolo pozemku a okolitá príroda vytvára romantické bývanie."

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125602
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 10:15
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 10:15