Predaj rodinný dom Čajkov EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj veľmi príjemný, zrekonštruovaný a zachovalý 3 izbový rodinný dom v pokojnej časti obce Čajkov, okres Levice.
Rodinný dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 424 m² (orientačné rozmery š 15 x d 30 m), zastavaná plocha domu je 96 m².
Stavba je zhotovená z tehly, strecha vaľbová, krytina nová betónová škridľa. Dom je čiastočne podpivničený (rozmer pivnice 3,4 x 4 m).
Dispozícia rodinného domu:
- vstupná chodba - hala, veľká obývačka, ďalšia priestranná obytná miestnosť, veľká otvorená kuchyňa, menšia spálňa, kúpeľňa s toaletou, komora využiteľná aj ako šatník.
Dispozícia pivničných priestorov:
- 1 miestnosť, v pivničných priestoroch sa nachádzajú hlavné rozvody inžinierskych sietí a bojler na ohrev TUV.
Stav nehnuteľnosti:
Rodinný dom prešiel v priebehu posledných rokov rozsiahlou rekonštrukciou, výnimkou je fasáda.
Rekonštrukcia zahŕňala:
- výmena plastových okien (zvnútra biele, z exteriéru odtieň antracit), laminátové podlahy v obytných miestnostiach, nové interiérové dvere, v kuchyni a komore dlažba, pred osadením podlahových krytín boli v celom dome realizované nové podlahové potery vyrovnávajúce podlahu do jednotnej výšky, nová kúpeľňa spojená s toaletou obložená obkladom a dlažbou, nová sanita, nové elektrické rozvody, nové rozvody plynu a vody. V celom dome boli upravené znížené sadrokartónové stropy, steny pokrýva nová omietka a biela maľovka. Kompletne zrekonštruovaná bola strecha domu vrátane nového latovania a rekonštrukcie krovu, s novou betónovou krytinou zn. Medditeran.
Stav pozemku:
Rodinný dom je jednou miestnosťou a priamym vstupom do domu prepojený na terasu pripravenú na zastrešenie (rozloha 21 m²), súčasťou pozemku je drobná stavba bez pevného základu zhotovená prevažne z drevených dosiek, strecha škridľa, využiteľná aj obnoviteľná ako miesto pre úschovu náradia, menších dopravných prostriedkov, či ako priestor pre chov drobných úžitkových domácich zvierat. V prípade, že nový majiteľ o túto drobnú stavbu nebude mať záujem, bez väčších investícií ju môže z pozemku odstrániť a zväčšiť si tak úžitkovú plochu pozemku.
IS - dom je napojený na elektrinu, plyn, aj kanalizáciu. Vodu do domu privádza studňa prostredníctvom čerpadla, dom na obecný vodovod pripojený nie je. Pripojenie na obecný vodovod je k dispozícii na hranici pozemku, rozvody domu sú na zmenu dodávky vody pripravené.
Vykurovanie domu zabezpečujú aktuálne plynové gamatky v 2 obytných miestnostiach, ďalšia obytná miestnosť môže byť zdrojom vykurovania doplnená (napr. infrapanel, príp. iný zdroj), ďalšou alternatívou vykurovania môže byť pevné palivo, nakoľko v kuchynskej časti, prípadne obývačke, je možné vďaka komínu realizovať krb alebo krbové kachle.
Pred rodinným domom bola zrealizovaná prípojka optického internetu, dom je teda možné napojiť na rýchly internet, čo je taktiež výhodou.
Nehnuteľnosť nie je zaťažená žiadnou ťarchou a k dispozícii bude novému majiteľovi podľa dohody, prípadne ihneď.
Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k RD, parkovanie je možné vo dvore domu, ako aj pred bránou domu.
Obec Čajkov disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, nachádzajú sa tu obchody, základná škola, materská škola, kostol, služby ponúka lekár, mestský úrad a obecné inštitúcie.
Okresné mesto Levice je od obce Čajkov vzdialené necelých 10 km, Zlaté Moravce 27 km, krajské mesto Nitra vzdialené 45 km s blízkym napojením na diaľnicu.
Vzhľadom na takmer kompletne zrekonštruovaný stav interiéru nehnuteľnosti, minimálne náklady na dokončenie domu pre okamžité bývanie, blízkosť okresného mesta, možnosť akékoľvek ďalšie úpravy realizovať postupne bez aktuálnej nutnosti, túto nehnuteľnosť rozhodne odporúčam.
Jedinečná možnosť vymeniť byt za dom v pokojnej a tichej lokalite neďaleko okresného mesta Levice.
V prípade vážneho záujmu a seriózneho jednania dohoda na cene istá.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125505
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:42
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:42