Predaj rodinný dom Bystričany

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom v tichej časti obce Bystričany, postavený na rovinatom pozemku s výmerou 660 m².
Dom je čiastočne podpivničený, má dve nadzemné podlažia a jedno medzipodlažie. Bol skolaudovaný v roku 1997, je postavený z pórobetónových tvárnic, strecha je sedlová s úložným priestorom. Stropy sú železobetónové.
Na dome boli vymenené plastové okná s izolačným trojsklom a vstupné plastové dvere s kovovou výstužou. Všetky interiérové schodiská sú zladené, vyrobené z dreveného masívu (červený smrek).
Kúrenie je plynové – v dome je podlahové kúrenie a radiátory, čo je ideálna kombinácia na vykurovanie nielen v zime ale aj v prechodných obdobiach. Ohrev teplej vody zabezpečuje bojler.
Dom je pripojený elektrinu, plyn, obecný vodovod, kanalizáciu a optický internet. Je vo veľmi peknom, udržiavanom stave.
Pozemok je slnečný a s domom je prepojený zaujímavou terasou. Na pozemku je samostatná, čiastočne zapustená pivnica na uskladnenie ovocia a zeleniny ktorá môže poslúžiť aj ako vinná pivnica. Radosť z pobytu vonku umocní okrasná výsadba.
DISPOZÍCIA:
1.nadzemné podlažie: priestranná vstupná chodba so vstavanou skriňou (8,4 m²), kuchyňa (7,7 m²), praktická špajza (2,4 m²), jedálenský kút (13,0 m² - aktuálne využívaná ako oddychová miestnosť), obývačka (24,3 m²) z ktorej sa cez krásne drevené samonosné schody dostanete do priestoru nazývaného „galéria“ (26 m²). Z obývačky je výstup na terasu.
Medziposchodie: nepriechodná izba s loggiou, priestranná kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, samostatné WC, nepriechodná izba
2.nadzemné podlažie: priestranná chodba (možné využiť ako priechodnú izbu), nepriechodná izba s loggiou, šatník. Nádhernou časťou 2. nadzemného podlažia je už spomínaná galéria.
V podpivničenej časti sa nachádza garáž, menšia miestnosť, technická miestnosť, miestnosť využívaná ako sušiareň, práčovňa s vaňou.
VÝHODY:
- Ideálne miesto pre rodinný život – poskytuje dostatok priestoru nielen v interiéry ale aj v exteriéry a každý člen rodiny si tu môže nájsť svoje obľúbené miesto
- Frekventovaná vozovka neprechádza cez obec, dom je postavený v peknej, tichej časti obce, je ihneď obývateľný bez nutnosti ďalších investícii
LOKALITA:
Obec Bystričany ponúka svojím občanom nielen dobrú občiansku vybavenosť (materská škola, základná škola, pošta, lekáreň, všeobecný lekár, obchod s potravinami, služby, reštaurácie, cukráreň) ale aj bohatý kultúrny život.
Vzdialenosť od Novák 7 km, Partizánskeho 13,5 km, Prievidze 18 km.
"Dom ideálny pre rodinný život - tichá lokalita, priestor, pohodlie"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125472
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 22:06
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 22:06