Predaj rodinný dom Borský Mikuláš

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj pekný, zachovalý, čiastočne podpivničený, 3-izbový rodinný dom vo výbornej, tichej lokalite obce Borský Mikuláš. Dom bol postavený v šesťdesiatych rokoch, neskôr prebehla čiastočná rekonštrukcia (nové plastové okná a vchodové dvere). Dom je v dobrom technickom stave, strecha je sedlová s manzardkou, pochôdzne podkrovie - možnosť dobudovať ďalšiu izbu.
Inžinierske siete: plyn (gamatky), elektrika 230 a 400V (hliník), voda, žumpa
Kúpou je ihneď voľný. Dom sa predáva aj so zariadením, prípadne dohoda.
DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU:
- vstupná chodba so schodiskom
- menšia, praktická kuchyňa
- chodba
- priechodná izba
- veľká spálňa
- pekná obývačka
- komora so vstupom na povalu
- kúpeľňa s vaňou aj so sprchou a s WC
- pivnica
Pozemok je udržiavaný, rovinatý a oplotený, výmera vrátane RD je 825 m². Nachádza sa tu garáž s montážnou jamou, menšia pivnica na zeleninu, letná kuchyňa, dielňa s údiarňou, dreváreň, suché WC, včelín, priestor na chov hospodárskych zvierat a studňa. V zadnej časti pozemku je úžitková záhrada. V časti dvora aj záhrady sú vysadené ovocné stromy.
Parkovanie je bezproblémové, vo dvore aj pred domom.
Tento rodinný dom disponuje veľkým potenciálom, vhodný na trvalé bývanie alebo aj na chalupárčenie. Ponúka novému majiteľovi možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. Pri obhliadke som sa cítila v dome veľmi príjemne.
VIZUALIZÁCIA:
Vytvorila som vizualizáciu pôvodnej kúpeľne, nakoľko tá si vyžaduje rekonštrukciu. Zvolila som moderné, elegantné farby a doplnky.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-120643
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 22:09
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 22:09