Predaj rodinný dom Biskupice EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj Rodinný dom v obci Biskupice vzdialený 1km od mesta Fiľakovo a 10km od Maďarska.
Jedná sa o veľkú nehnuteľnosť, vhodnú pre rodinu alebo podnikanie.
Spodná časť bola prerobená na podnikanie a tak je aj plne funkčná. Okrem barovej časti a časti na sedenie sú ďalšie tri menšie miestnosti používané ako sklad. V spodnej časti sa ďalej nachádzajú toalety pre personál a toalety pre hostí. V prípade potreby sa dá celá spodná časť prerobiť na bývanie.
Schodiskom sa dostávame na poschodie, kde rozvetvenou chodbou prechádzame do kuchyne, kúpeľne a na toaletu. Na druhej strane chodby sú dve veľké izby.
V zadnej časti domu je ďalšia miestnosť vhodná ako sklad alebo úložisko náradia. Tiež je tu vstup do pivnice, nakoľko je dom z polovice podpivničený.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: Celá horná časť prešla rekonštrukciou a je voľná pre nového majiteľa.
VÝHODY: Parkovisko pred domom a vlastné parkovanie vo dvore. Žiadny susedia, nakoľko obe vedľajšie budovy sú obecné. V obci cez 1100 obyvateľov nie je žiadne pohostinstvo ani Bar.
Prípojky voda, elektrika, plyn a plus vlastná studňa - všetky funkčné a pripojené.
LOKALITA: Dom sa nachádza v strede obce a pri frekventovanom mieste po vstupe na Slovensko. Okolie žije turizmom, čo dokazuje aj množstvo okolitých atrakcií a ubytovacích zariadení.
NÁZOR MAKLÉRA: Pandémia zhasla sviečku tomuto vychýrenému podniku, ale dnes je už pripravená, aby opäť vstala ako Fénix.
"Podnikanie a bývanie vo svojom. "

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125129
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 10:49
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 10:49