Predaj rodinný dom Banská Bystrica Laskomer EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na Ponúkame na predaj rodinný dom v Laskomerskej doline v tesnej blízkosti od centra mesta Banská Bystrica.
Samotný dom je situovaný na slnečnom pozemku s južnou orientáciou s krásnym výhľadom na okolitú prírodu. Je využívaný celoročne ako rodinný dom má súpisné číslo ale na LV je napísaný ako chata.
Celková výmera pozemku je 450m² vrátane zastavanej plochy. Pozemok je terasovitý, trávnatý, nachádzajú sa tu ovocné stromy, ovocné kríky (ríbezle, čučoriedky, jahody, maliny), altánok s krbom, úložný priestor na náradie a drevo.
Dom má betónové základy, ostatné podlažia sú murované. Interiér domu je riešený v tatranskom profile natretý na bielo. Má tri poschodia. Na prízemí je letná kuchyňa a pivnica.
Prvé pochodie je otvorená obývacia izba s krásnym murovaným krbom, kuchyňa a kúpeľňa. Drevenými schodami sa vychádza na druhé poschodie kde sa nachádza oddychová časť, dve spálne a kúpeľňa.
Voda je privedená priamo do domu, odpad je riešený žumpou. Kúrenie je krbom, ktorý má výduch aj na poschodie do spální. Celé prvé poschodie disponuje podlahovým kúrením.
Svoje auto zaparkujete priamo v garáži pred domom.
Laskomerská dolina je miesto pre milovníkov prírody, ktorá vás určite chytí za srdce. Je pokrytá hustými lesmi, ktoré ponúkajú úžasné možnosti na relax, aktívny oddych v prírode, turistiku, cyklotrasy, hubárčenie, záhradkárčenie, relax pre rodinky s deťmi.
Ak sa Vám ponuka páči neváhajte ma kontaktovať.
BEZPLATNÝ SERVIS PRE KLIENTOV:
Ponúkame vám konzultáciu s našim finančným špecialistom, ktorý Vám navrhne najvhodnejší spôsob financovania.
Výhody:
1. Vypracovanie ponúk zo všetkých bánk.
2. Navrhnutie najvhodnejšieho spôsobu financovania.
3. Kompletné vybavenie financovania vo vybranej banke, ktoré zahŕňa administratívu, zabezpečenie podkladov pre znalca a tiež komunikáciu so znalcom.
4. Po schválení financií zabezpečujeme klientom poistenie nehnuteľností (spolupracujeme so všetkými poisťovňami) a následnú administratívu pre banku.
5. Pre Vás zabezpečujeme zavkladovanie záložných zmlúv na príslušnom katastri.
6. Finančný špecialista sa dlhodobo venuje svojim klientom a v prípade potreby Vám zabezpečí servis
"Rodinný dom v krásnom prostredí laskomerskej doliny."

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-121665
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:42
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:42