Predaj rodinný dom Bánov štvorizbový bungalov VO VÝSTAVBE EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj rozostavanú stavbu 4 – izbového rodinného domu typu bungalov v obci Bánov okres Nové Zámky.
Samostatne stojaca stavba je umiestnená na rovinatom, slnečnom a oplotenom pozemku s rozlohou 444 m² v pokojnej lokalite mimo hlavnej cesty.
Zahájenie výstavby rodinného domu bolo v novembri 2022 na základe vydaného stavebného povolenia a súčasťou predaja je kompletná projektová dokumentácia.
Dispozičné riešenie podľa projektovej dokumentácie:
RD pozostáva z jedného nadzemného podlažia, vstup RD je riešený do vstupného zádveria, technická miestnosť, samostatná toaleta, kuchyňa s jedálenským kútom prepojená s obývacou miestnosťou, chodba, tri samostatné izby a kúpeľňa s toaletou. Zo západnej strany RD je situovaná vonkajšia terasa, ktorá je prístupná z obývacej izby. Súčasťou projektu sú 2 parkovacie miesta priamo na pozemku.
Technický popis:
Základy sú vyhotovené z betónových debniacich tvárnic s hrúbkou podkladovej dosky 150 mm a izoláciou proti vode a zemnej vlhkosti. Murivo, deliace nosné a priečkové konštrukcie sú vyhotovené z dierovaných tehál s hrúbkou 300 mm. Vodorovná tuhosť objektu je zabezpečená železobetónovým vencom, ktorý je vyhotovený po celom obvode RD a nad vnútornými nosnými stenami. V RD je navrhnuté podlahové kúrenie s teplovodným rozvodom kladeným do podlahovej dosky rúrkovým systémom REHAU, zdroj vykurovania – tepelné čerpadlo, ohrev teplej vody -zásobníkový ohrievač s objemom 210 l s nepriamym ohrevom, ktorý je súčasťou tepelného čerpadla. V obývacej izbe je navrhnutý krb.
IS – obecný vodovod, elektrina, kanalizácia – prípojky sú pripravené, no nie sú zrealizované. Prípojku kanalizácie zabezpečí obec.
Nehnuteľnosť je vo vlastníctve 1 majiteľa, nie je zaťažená žiadnou ťarchou ani vecným bremenom a k dispozícii ihneď.
LOKALITA
Stavba RD sa nachádza v pokojnej lokalite s bezproblémovými susedmi. Obec Bánov ponúka základnú občiansku vybavenosť a nachádza sa medzi mestami Nové Zámky – 8 km a Šurany – 5 km .
VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI
- vzhľadom na dopyt nehnuteľností v tejto lokalite – cena
- kompletná projektová dokumentácia
- možnosť dokončenia stavby podľa vlastných predstáv nového majiteľa
Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.
Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri, prípadne Vám vieme zabezpečiť najvýhodnejší hypotekárny úver (viac na našej webovej stránke - haloreality.sk).
"... dokončite si svoj rodinný dom podľa vlastných predstáv"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125600
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 10:11
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 10:11