Predaj rekreačný pozemok Liptovský Mikuláš ZNÍŽENÁ CENA EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj slnečný rovinatý investičný pozemok pri Liptovskej Mare o veľkosti 1761 m², nachádzajúci sa v bezprostrednej blízkosti budúcej chatovej rekreačnej oblasti medzi Liptovským Trnovcom a Liptovskou Ondrašovou - mestskou časťou Liptovského Mikuláša.
Podľa dostupnej územnoplánovacej informácie sa uvedený pozemok nachádza v navrhovanom urbanistickom bloku "zmiešané územie s prevahou zariadení pre šport a rekreáciu", kde maximálna výška zástavby sú dve nadzemné podlažia a index zastavanej plochy je maximálne 15 %. Pozemok je vhodný nielen na výstavbu rekreačných chát, ale aj pre rôzne zariadenia pre šport a rekreáciu, zariadenia verejného stravovania, zariadenia obchodu a služieb, ale aj zariadenia pre kultúru a zábavu.
Majiteľom prístupovej cesty k pozemku je developer vlastniaci okolité pozemky. Developer plánuje v tejto rekreačnej oblasti vybudovať pozemnú komunikáciu a inžinierske siete (elektrické, vodovodné, kanalizačné, splaškové a dažďové prípojky a optickú internetovú sieť) a nový majiteľ pozemku má možnosť sa s ním zmluvne dohodnúť na vybudovaní týchto sietí aj pre tento pozemok ako aj dohodnúť si zriadenie práva vstupu na prístupovú cestu k tomuto pozemku.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125349
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 17:36
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 17:36