Predaj rekreačná chata Kamenica nad Hronom IBA U NÁS

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj murovanú poschodovú rekreačnú chatku s prekrásnym výhľadom v chatovej oblasti, vzdialenej len 5 minút autom od centra malebnej dedinky Kamenica nad Hronom. Chata sa nachádza na slnečnom, mierne svahovitom pozemku s rozlohou 822 m² - orientačné rozmery (16x45).
DISPOZÍCIA
Prízemie chaty pozostáva z dvoch izieb, kuchyne, kúpeľne so sprchovým kútom a s toaletou. Na poschodí je ďalšia izba so vstupom na terasu, kuchyňa a kúpeľňa s toaletou. Chata má aj malú pivničku, garáž a kôlňu.
TECHNICKÝ STAV
Chata bola zrekonštruovaná v roku 1995 - prístavba, izolácia strechy, elektroinštalácia napojená na transformátor, dlažba v obytných miestnostiach, drevené okná s vonkajšími kovovými okenicami, dlažba na terase. Pozemok je oplotený novým plotom a chatu zabezpečuje kamerový systém.
INŽINIERSKE SIETE
Voda je privádzaná zo studne pomocou čerpadla do darlingu a ohrievaná pomocou prietokových ohrievačov. Odpad je vedený do žumpy. Elektrické napätie: 240/380V. Kúrenie zabezpečujú kachle na tuhé palivo.
Na pozemku sú vysadené ovocné stromčeky a okrasné rastliny. Chata sa nachádza v tichom prostredí prírody a poskytuje veľmi pekný výhľad a pokoj.
Príjazdová cesta je až k nehnuteľnosti a parkovať sa dá buď v garáži, pred alebo na pozemku.
Nehnuteľnosť je vo vlastníctve jedného majiteľa, nie je zaťažená žiadnou ťarchou a je ihneď k dispozícii. Súčasťou ceny je vybavenie a zariadenie chaty.
Majiteľka preferuje hotovosť.
LOKALITA
Dedinka Kamenica nad Hronom je veľmi pekná a udržiavaná, nachádza sa len 5 minút autom od Štúrova, 18 minút od Gbeliec, 45 minút od Nových Zámkov a 10 minút od maďarských hraníc. Ponúka základnú občiansku vybavenosť – materská škola, obecný úrad, pošta, potraviny, kaviareň, lekár, pneuservis, multifunkčné ihrisko a rekreačné stredisko Hronské údolie.
Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám rada odpoviem pri osobnom stretnutí.
"Hľadáte kľud a pohodu? Nájdete ich vo Vašej chatke.."

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125119
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 10:47
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 10:47