Predaj priestor Detva Piešť I

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj výnimočnú budovu bývalej základnej školy v meste Detva v časti Piešť. Táto budova je plná histórie a keby vedela rozprávať určite by mala veľa príbehov z minulosti. Mňa osobne táto budova očarila na prvý pohľad. Veľké otvorené priestory, plné svetla, vysoké stropy, obrovské schodisko, nádych industriálneho štýlu, prekrásne prostredie plné zelene a úžasné výhľady z každej strany. Táto škola určite ešte aj v tejto dobe má čo povedať. Samozrejme potrebuje majiteľa, ktorý by si ju vedel predstaviť v novom šate. Škola leží na pozemku o rozlohe 3358 m², dostatok priestoru a má vlastnú príjazdovú cestu. Táto budova je súčasť histórie časti Piešť a určite si zaslúži druhú šancu. Možno ju prestavať na apartmány, bytovku, malý hotel, domov dôchodcov a prečo nie aj naspäť na školu. Ja osobne si ju viem predstaviť aj ako neobyčajné rezidenčné bývanie s jedinečnými priestormi a fantastickým začiatočným topikom konverzácie, keď príde návšteva.

VÝHODY: škola je okamžite voľná a pripravená pre nového majiteľa
nachádza sa v tichej lokalite obklopená zeleňou
vlastná príjazdová cesta, bezproblémové parkovanie
LOKALITA: časť Piešť patrí medzi vyhľadávané lokality vďaka svojej lokalite, vzdialenosti na diaľnicu a hlavne vďaka krásnemu prostrediu s dostatkom zelene a prechádzkami v prírode.
NÁZOR MAKLÉRA: pre mňa je táto nehnuteľnosť, ako nepopísaný kus papiera, môže z nej vzniknúť čokoľvek, čo si nový majiteľ vyberie. V minulosti som si vždy hovorila, že keď raz budem mať dosť peňazí, tak by som kúpila niečo z čoho by som mohla urobiť nadštandardný domov dôchodcov. Kde by mali seniori radosť žiť. Niekde, kde by mali dostatok priestoru mať vlastnú záhradu a možno nejaké zvieratá a cítili sa, že majú stále svoje poslanie. Táto budova bola v svojich začiatkoch inštitúcia, ktorá vychovala veľa mladých ľudí a dala im dobrý začiatok do života. Nebolo by fantastické, keby teraz bola miesto, kde je radosť zostarnúť.
Ak by ste mali akékoľvek otázky, alebo by ste si chceli dohovoriť obhliadku neváhajte ma kontaktovať.
"Budova školy, ktorá má ešte čo povedať"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124689
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 22:17
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 22:17