Predaj pozemok pre rodinný dom 600m² Golianovo

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 3 pozemky vhodné na výstavbu rodinných domov v obci Golianovo v okrese Nitra. Každý pozemok má výmeru 600 m² sú rovinaté, čisté, udržiavané a slnečné s orientačnými rozmermi 20 x 30 m.
Pozemky svojou rozlohou a polohou ponúkajú novým majiteľom možnosť výstavby rodinných domov v novej plánovanej lokalite.
IS – obecný vodovod, elektrina a kanalizácia sú v štádiu riešenia a majiteľ zabezpečí, aby sa pri predaji nachádzali na hranici každého pozemku.
Príjazdová komunikácia je momentálne vo výstavbe a bude zabezpečovať bezproblémovú dostupnosť k pozemku ako aj parkovanie
LOKALITA
Pozemky sa nachádzajú v pokojnej a tichej lokalite obce, kde sa buduje nová štvrť s výstavbou rodinných domov. Obec Golianovo ponúka základnú občiansku vybavenosť a je vzdialená od mesta Nitra 11 km a mesta Vráble 11 km. Nachádza sa tu materská škola, základná škola, futbalové ihrisko, pošta, zdravotné stredisko s lekárňou, reštaurácie a potraviny. Obec Golianovo je vyhľadávanou lokalitou pre kľudný a bezpečný život.
Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnej obhliadke.
Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri s prípadnou pomocou pri vašom vybavovaní hypotekárneho úveru (viac na našej webovej stránke).
"Krásne slnečné pozemky vo vyhľadávanej lokalite obce Golianovo"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125640
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 12:22
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 12:22