Predaj pozemok pre rodinný dom 1327m² Jablonové

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj pekný, veľký pozemok vhodný na stavbu rodinného domu v obci Jablonové, okres Malacky. Pozemok je rovinatý, slnečný, bez stromov; susedné parcely sú zastavané rodinnými domami.
Pozemok má uličnú šírku 14 m, ďalej sa rozširuje asi na 18 m. Celková rozloha je 1327 m². Nachádza sa v intraviláne obce, inžinierske siete - elektrina, voda, plyn sú na hranici pozemku.
Funkčné využitie pozemku podľa UPI - "plochy a objekty rodinných domov" a "záhrady rodinnej zástavby".
Pozemok je vhodný pre klienta, ktorý hľadá pokojné bývanie v obci s dobrou dostupnosťou do hlavného mesta a zároveň v blízkosti prírody, pod Malými Karpatami a ocení benefity väčšieho pozemku.
Obec Jablonové je obec s počtom obyvateľov cca 1400 v okrese Malacky, pod Malými Karpatami. Vzdialenosti- diaľnica D2 - 6 km, centrum Bratislavy - 30 km, Malacky - 17 km, lyžiarske stredisko Pezinská baba - 12 km. Obec je obklopená poliami a lesmi s možnosťou cyklistiky, turistiky, v zime beh na bežkách.
Obec poskytuje občiansku vybavenosť - obchod, materská škola, základná škola 1.-4. ročník, kultúrny dom, pošta, kostol, reštaurácia, fitko, všeobecný lekár, lekáreň, obecný úrad, autobusová doprava. Všetko v pešej dostupnosti.
Ak Vás ponuka zaujala, prosím, kontaktujte ma. Rada Vám poskytnem bližšie informácie."Krásny veľký pozemok v tichej lokalite"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125479
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 22:14
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 22:14