Predaj pozemok pre rodinný dom 1142 m² Banská Štiavnica + VIDEOOBHLIADKA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj stavebné pozemky v krásnom prostredí Štiavnických vrchov, vzdialené približne 6 km od mesta Banská Štiavnica a 20 km od mesta Zvolen. Jedná sa o projekt celkovo deväť pozemkov s inžinierskymi sieťami. Pozemky sú vhodné na výstavbu rodinných domov alebo aj rekreačno-víkendových domov. Možnosť individuálnej výstavby, drevostavby alebo murovanej stavby.
Pozemky sú k dispozícii vo výmere 767 m² a 765 m². Cena pozemku za m² predstavuje sumu vo výške 65eur.Každý pozemok má elektrickú prípojku a ako zdroj vody je na každom pozemku studňa. Odpad riešený žumpou. Prístupová cestná komunikácia priamo k pozemkom asfaltová. Plánované je pouličné osvetlenie LED.
Pozemky sú situované v prírode, obklopené horami a lúčinami, neďaleko zurčiaceho potôčika. Výborná dostupnosť z cesty R1 smer Banská Štiavnica. Pozemky sa nachádzajú mimo katastrálneho územia Banská Belá. V blízkosti, iba pár kilometrov sa nachádza Halčiansky a Beliansky tajch. Voľné posledné dva pozemky, na ostatných už začala výstavba.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-109478
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 17:37
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 17:37