Predaj pozemok 4334m² Plavecký Štvrtok EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj pekný veľký pravidelný udržiavaný pozemok (ornú pôdu) s výmerou 4334 m² na Záhorí, v obci Plavecký Štvrtok (MA - 8 km, BA - 30 km, Rakúsko - 16 km), okres Malacky. Je situovaný v extraviláne obce, na peknom tichom mieste v blízkosti lesa a rekreačných chát, vstup je z poľnej cesty. Je možnosť dokúpiť tiež ďalších 4371 m² (susediaca parcela).
V obci je kompletná občianska vybavenosť (jasle, MŠ, ZŠ, obchody, pošta, zdravotné stredisko, reštaurácie, pekáreň... ) a perfektná dostupnosť - má výborné vlakové i autobusové spojenie. Krásna okolitá príroda ponúka možnosti cykloturistiky, kúpania, rybolovu, hubárčenia alebo len dlhých prechádzok. Na Záhorí sa nachádza veľa rybníkov a vodných plôch určených na kúpanie. Rovnako nezaostáva ani kultúrne vyžitie. Rôzne miestne akcie a v neposlednom rade aj neďaleká Morava s povestnými vínnymi cestami poskytujú počas roka bohaté možnosti vyžitia.
Nehnuteľnosť je vhodná pre developera, alebo len ako investičná príležitosť, pri rýchlom jednaní je možná dohoda na cene. Výborná ponuka + cena = maklér odporúča.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125351
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 18:23
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 18:23