Predaj polyfunkciaobchodné priestory Dunajská Streda

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj multifunkčný obchodný a investičný objekt v jednom.
Radi by sme upriamili Vašu pozornosť na túto mimoriadnu investičnú príležitosť pre Vaše obchodné, výrobné, podnikateľské a súčasne investičné ciele v jednom za výhodných finančných podmienok.
Na základe oficiálneho znaleckého posudku z júna 2022, ktorý bol vyhotovený na zákazku majiteľa nehnuteľnosti, je jeho oficiálna trhová hodnota 488 000 eur ( posudok je možné dodať na vyžiadanie v prípade vážneho záujmu o danú investíciu a zároveň bude ZDARMA poskytnutý kupcovi pre potreby žiadosti o hypotekárny úver na danú nehnuteľnosť)
Cena je predmetom DOHODY a klient je otvorený rozumnej diskusii o cene k spokojnosti všetkých strán.
Na predaj ponúkame tento komplexný multifunkčný objekt pre výrobu, skladovanie, kancelárie, parkovanie, showroom a zároveň ubytovanie na pozemku o celkovej výmere 2512m².
Objekt sa nachádza priamo v Dunajskej Strede a je orientovaný v srdci priemyselno-obchodnej zóny mesta v bezprostrednej blízkosti medzinárodne vyhľadávaného futbalového štadióna MOL Aréna.
Prístupová cesta k pozemku a nehnuteľnostiam je voľne prístupná pre každého bez úradných obštrukcií, nakoľko nie je súkromným majetkom, ale majetkom mesta.
Na pozemku stoja paralelne a kolmo pri sebe 4 budovy s využitím pre:
- malo i veľkovýrobu
- skladové priestory
- kancelárie
- obchodné priestory
- výrobné haly
- hygienické miestnosti
- showroom
- jeden 3- izbový priestor s bytovým charakterom, ktorý môže slúžiť ako pre zamestnancov, tak pre samotného investora ako plnohodnotný priestor na bývanie. Samozrejmosťou je možnosť jeho jednoduchej transformácie na ďalšie kancelárske priestory podľa charakteru a potrieb podnikania.
Veľkou výhodou je osobné vlastníctvo nehnuteľnosti bez akýchkoľvek tiarch a je možné ho mať kúpou ihneď k dispozícii.
Na objekte sa nachádzajú 4 skolaudované stavby, ktoré vďaka aktívnemu podnikateľskému využitiu majú multifunkčný charakter.
1. Murovaná poschodová stavba
A/ 1NP tvoria administratívne priestory využiteľné ako predajňa, toaleta, výrobná hala priamo prepojená so skladovým priestorom a garáž s možnosťou státia pre dve väčšie autá
B/ 2NP na poschodí budovy sa nachádza plnohodnotný 3 izbový byt 3+KK s 2 samostatnými nepriechodnými izbami.
2. Drevo-stavba: bola podľa charakteru podnikania súčasného majiteľa využívaná ako administratívna budova spojená so stolárskou dielňou, kanceláriami (3X) , showroom, hygienickou miestnosťou(toaleta) a kotolňou.
3. Dva voľne stojace sklady ( materiál plech) slúžili ako sklady technických plynov,
ktoré môžu naďalej slúžiť svojmu primárnemu účelu alebo byť pretvorené na podnikateľské potreby a ciele nového investora.
4. Vlastné parkovisko s dostatočným množstvom parkovacích miest pre osobné autá, dodávky alebo kamión.
Naviac na pozemku nájdete dva voľne stojace stredne veľké skladové priestory,
• Objekt disponuje vlastnou vodou- studňa, požiarna studňa, plyn, elektrina a odpad je riešený formou žumpy.
• Mesačné náklady sú vyrátané na základe intenzity výroby a práce s priemerným súčtom za plyn 160eur a za elektriku 103eur .
• Priestory sú vyprázdnené od výrobných a kancelárskych materiálov súčasného majiteľa, ktorý by sa rád po celoživotnej úspešnej podnikateľskej činnosti v oblasti drevovýroby posunul priestory pre ďalší rozvoj nového charakteru podnikania nového majiteľa.
Dunajská streda je viac ako atraktívnym investičným cieľom vďaka atribútom ako:
• geografická poloha a dostupnosť nášho hlavného mesta Bratislava
• cenovej investičnej dostupnosti malomesta
• blízkosti diaľničného napojenia (aj hraničného dosahu na Maďarsko) cez Hubice( 8min autom z DS) na Bratislavu ( Šamorín, Dunajská Lužná), zároveň jednoduché napájanie na všetky diaľničné smery na Slovensku.
• Dvojjazyčný charakter obyvateľstva a príťažlivosť pre maďarských klientov Vášho podnikania
Priemyselno-obchodná zóna mesta v bezprostrednej blízkosti parku, ihrísk, voľnočasových aktivít, reštaurácií, známeho mestského trhoviska, kaviarní, drobných obchodíkov a predovšetkým medzinárodná príťažlivosť moderného futbalového štadióna MOL Aréna robia z tejto ponuky v kontexte obchodu a investícií viac ako zaujímavú príležitosť.
TIP MAKLÉRA:
Čo získate investovaním do tohto multifunkčného objektu s pozemkom so štedrou výmerou 2512 m²?
1. ochrana peňazí pred infláciou
2. pre investora dôležitý atribút ako možnosť okamžitého zárobku už samotnou kúpou v kontexte viac ako +100 tis eur rozdielu medzi predajnou cenou a trhovou hodnotou nehnuteľnosti
2. generovanie peňažného toku
3. cenovo výhodná investícia vďaka pomeru atribútov ako veľkosť pozemku, lokalita, multi-funkčnosť samotného objektu a výborná geografická poloha
4. šetrenie času a peňazí investovaných do novej výstavby
5. možnosť využitia "levarage-u" ( pákového efektu): investor a podnikateľ v jednom použije pri investovaní možnosť využiť požičané peniaze napr . hypotekárnym úverom, aby pomocou cudzích zdrojov, aby mohol investovať viac a generovať viac ako je požičané v určitom časovom horizonte.
PRE KOHO JE PONUKA URČENÁ:
1. PODNIKATEĽOV, ktorých objem rastúcej podnikateľskej činnosti si vyžaduje rozšírenie kapacitných, výrobných a administratívnych či predajných priestorov na jednom mieste
2. Realitných INVESTOROV, ktorý pomocou pákového efektu nehnuteľnosť technologicky zmodernizujú a následne ju so ziskom predajú.
3. PODNIKATEĽOV a dlhodobých konzervatívnych INVESTOROV v jednom
Ak ste to práve Vy kto by rád využil túto investično-podnikateľskú príležitosť, už viac neváhajte. Zdvihnite telefón, napíšte mi alebo rovno zavolajte. Rada zodpoviem všetky Vaše dotazy, pripomienky a budem sa na Vás tešiť pri obhliadke tohto viacúčelového multifunkčného objektu za cenu, ktorá je v kontexte hodnoty nehnuteľnosti ( Znalecký posudok z júna 2022 na vyžiadanie) neopakovateľná.
"Jedinečná investičná príležitosť pre Vaše podnikanie pri úchvatnej MOL Aréne"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-121579
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:34
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:34