Predaj penzión a rodinný dom Podhájska EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj dvojpodlažnú rekreačnú chatu – penzión a samostatne stojaci rodinný dom v rekreačnej obci Podhájska len 800 m od komplexu termálneho kúpaliska. Nehnuteľnosti sa nachádzajú na pozemku s rozlohou 994 m².
DISPOZÍCIA PENZIÓNU
1.NP
Tri 4 – lôžkové izby, každá izba má samostatný vstup, kuchynku s vybavením, kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou.
2.NP
Štyri 2 – lôžkové izby (2 izby s balkónom), každá z nich má k dispozícii kuchynku s vybavením, kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou.
Penzión disponuje novovybudovanou prístavbou, kde sa nachádza priestranná spoločenská miestnosť s barovým pultom, kuchyňa, technická miestnosť, sklad a toaleta. Zo spoločenskej miestnosti je výstup na terasu s posedením a murovaným grilom.
Súčasťou predaja je aj rodinný dom s obytnou plochou 80 m², ktorý je momentálne využívaný pre personál (majiteľa), ktorý zabezpečuje prevádzku penziónu. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, dvoch samostatných izieb a kúpeľne s toaletou. Súčasťou domu je zastrešená terasa a dielňa. Pri dome je umiestnený nový krytý altánok, ktorý má rozmery cca 2 x 4 m.
Objekty sú napojené na obecný vodovod, elektrinu, plyn, odpad je vedený do žumpy nakoľko v obci momentálne nie je vybudovaná kanalizácia. Vykurovanie a ohrev vody je zabezpečené plynovým kotlom centrálne radiátormi a v spoločenskej miestnosti sú krbové kachle.
Pozemok je oplotený, udržiavaný, sú na ňom vysadené tuje, okrasné kríky a kvety.
Obidve nehnuteľnosti sú v ponuke s kompletným zariadením a vybavením, ktoré je zahrnuté v cene. Penzión má vybudovanú stálu prevažne českú klientelu s celoročnou vyťaženosťou.
Nehnuteľnosti sú vo vlastníctve jedného majiteľa, nie sú zaťažené žiadnou ťarchou ani vecným bremenom a sú k dispozícii ihneď. Pri serióznom jednaní je možná dohoda na cene.
Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémový prístup k nehnuteľnostiam ako aj parkovanie na parkovisku vybudovanom priamo na pozemku, ktoré je medzi penziónom a rodinným domom.
LOKALITA
Nehnuteľnosti sa nachádzajú v pokojnej lokalite s bezproblémovými susedmi, 100 m od penziónu sa nachádzajú potraviny a blízkosti sa nachádza letné kino, kde sa okrem premietania filmov konajú spoločenské akcie a zábavy, čo ale neruší pokojnú atmosféru pobytu návštevníkov penziónu.
Termálne kúpalisko Podhájska poskytuje návštevníkom možnosť oddychu a rekreácie tak v letnom ako i v zimnom období. Termálna voda, ktorá má teplotu okolo 40 stupňov Celzia sa svojím zložením veľmi podobná vode z Mŕtveho mora. Pôsobí blahodárne na ochorenia dýchacích ciest, pohybového aparátu a aj srdcovo-cievny systém. Komplex termálneho kúpaliska – samotné termálne kúpalisko (so zimnou aj letnou prevádzkou), wellness centrum Aquamarín s bazénmi aj saunami, Rímske kúpele, ktoré sú hneď vedľa areálu termálneho kúpaliska.
Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnej obhliadke.
Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri s prípadnou pomocou pri vašom vybavovaní hypotekárneho úveru (viac na našej webovej stránke).

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-121634
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:39
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:39