Predaj obchodný priestor Trebišov ZNÍŽENÁ CENA EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE V HALO REALITY ponúkame na predaj budovu s reprezentatívnymi obchodnými priestormi priamo v centre mesta Trebišov so zastavanou plochou 198 m². Objekt je postavený z tehlových blokov, bol uvedený do užívania v roku 2005 a prevádzkovaný ako predajňa elektroniky. Je napojený na všetky inžinierske siete, je vybavený klimatizáciou, kamerovým systémom a alarmom s napojením na políciu. Budova má dve nadzemné podlažia s celkovou plochou priestorov o výmere 325 m² a má nasledovné dispozičné riešenie:
1. NP
Dispozícia: - vstupná hala, predajná plocha , kotolňa, kancelária, sklad, sociálne priestory, chodba,
2. NP
Dispozícia: - predajná plocha, 2x kancelária, sklad, sociálne priestory, kuchynka s miestnosťou na odpočinok, archív
Vykurovanie + ohrev TÚV sú zabezpečené plynovým kotlom. 1. NP má podlahové vykurovanie, 2. NP má radiátorové vykurovanie. Okná a dvere na 1.NP sú zo špeciálnej hliníkovej zliatiny, na 2. NP plastové. Okná sú z vnútra zabezpečené proti vlámaniu mriežkovým systémom. Podlahy v objekte sú pokryté keramickou dlažbou. Strecha je pokrytá asfaltovou krytinou s antireflexným náterom. Budova je zateplená polystyrénom, v zadnej časti s fasádnou silikonovou omietkou. Predná časť je obložená veľkoformátovými kazetovými obkladmi AGROB BUCHTAL. Budova disponuje 3 samostatnými vstupmi, z ktorých 2 sú v zadnej časti a slúžia pre príjem resp. výdaj tovaru.
Objekt je možné využiť ako predajné priestory, firemné kancelárske priestory, distribučné priestory, skladové priestory a pod. Možnosť odpočtu DPH.
ODPORÚČAME!

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124456
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:31
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:31