Predaj jednoizbový byt s loggiou Nové Zámky JUH IBA U NÁS

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj slnečný, čiastočne zrekonštruovaný 1 – izbový byt s loggiou na sídlisku JUH v Nových Zámkoch. Byt s podlahovou plochou 36,17 m² sa nachádza na 2. posch./7 v zateplenom a zrekonštruovanom bytovom dome s výťahom.
DISPOZÍCIA
- vstupná chodba, priestranná kuchyňa využívaná ako denná miestnosť, spálňa s výstupom na loggiu, kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta.
TECHNICKÝ STAV
V rámci čiastočnej rekonštrukcie boli menené plastové okná s vnútornými žalúziami, laminátové podlahy v kombinácii s dlažbou, obklady, sanita, elektroinštalácia a vodoinštalácia v kúpeľni.
K bytu prislúcha pivnica a nový majiteľ má možnosť využívať spoločný priestor na odkladanie napr. bicyklov príp. kočíka.
Bytový dom sa nachádza v pokojnom prostredí, vchod je čistý a udržiavaný s bezproblémovými susedmi. Priemerné mesačné náklady na bývanie sú vo výške cca 110,- eur.
Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve 1 majiteľa a k dispozícii po dohode. Pri rýchlom a serióznom jednaní možné mierne zníženie ceny.
Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k bytovému domu ako aj parkovanie priamo pred ním.
LOKALITA
Bytový dom sa nachádza v obľúbenej, vyhľadávanej lokalite s množstvom zelene a kompletnou občianskou vybavenosťou. V tesnej blízkosti sa nachádzajú všetky nákupné možnosti a do centra mesta sa pešou chôdzou dostanete za cca 10 minút.
Na Vaše ďalšie prípadné otázky vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.
Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku vkladu na kataster, prípadne vám pomôžeme pri vybavovaní hypotekárneho úveru (viac na našej webovej stránke).
"... príjemný "štartovací" bytík, alebo investícia?"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125623
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 10:41
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 10:41