Predaj jednoizbový byt Žiar nad Hronom 50 m² s lodžiou a parkovacím miestom IBA U NÁS

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj slnečný veľkometrážny čiastočne zrekonštruovaný jeden a pol izbový byt s lodžiou v panelovom bytovom dome blízko centra mesta Žiar nad Hronom.
DISPOZÍCIA: Pozostáva z jednej veľkej obytnej miestnosti, druhej menšej miestnosti s výstupom na lodžiu, kuchyne, chodby so vstavanými skriňami, murovanej kúpeľne s vaňou a WC. K bytu patrí menšia pivnica.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: V čiastočne zrekonštruovanom jeden a pol izbovom byte sú vymenené plastové okná, nová elektrika, murovaná kúpeľňa s rohovou vaňou a s WC, v izbe zachovalé parkety, nové stierky, nové zárubne, v chodbe nové vstavané skrine s úložným priestorom a zrkadlom.
BYTOVÝ DOM: V panelovom bytovom dome sú dva nové veľké výťahy, zrekonštruované spoločné priestory, elektrický vrátnik.
VÝHODY:
- kúpou ihneď voľný
- veľkometrážny jeden a pol izbový byt
- blízko centra mesta
- v blízkosti nemocnica, obchody, škôlky, škola, reštaurácie
- parkovacie miesto k bytu
LOKALITA: bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, ktorá ponúka obyvateľom všetky výhody blízkeho centra mesta a zároveň dostatok priestoru na športové aktivity či prechádzky v prírode, v blízkosti kompletná občianska vybavenosť, MHD, úrady, banky, reštaurácie, obchodné centrum. Ak hľadáte benefity, ktoré prináša bývanie v centre mesta. je tento byt vhodný práve pre vás, alebo je vhodný aj ako investičný byt.
"Veľký jednoizbový byt blízko centra mesta"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125091
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 10:40
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 10:40