Predaj jednoizbový byt Sabinov Ružová ZNÍŽENÁ CENA EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj krásny priestranný jednoizbový byt v Sabinove, v bezprostrednej blízkosti centra, na ulici Ružovej. Celková plocha bytu je 42 m², byt má pivnicu a malú miestnosť, ktorá k bytu prislúcha, vstup z chodby hneď vedľa bytu.
Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí zatepleného panelového domu, vo výbornej lokalite s množstvom zelene a kompletnou občianskou vybavenosťou. Byt prešiel pred dvomi rokmi kompletnou rekonštrukciou. Bytový dom je zateplený - energetická trieda B.
Byt je v osobnom vlastníctve, voľný k nasťahovaniu a zariadený. Spotrebiče sú súčasťou zariadenia.
DISPOZÍCIA: spálňa, priestranná kuchyňa s rozšíreným sedením na spôsob obytnej miestnosti, murovaná kúpelňa so sprchovým kútom, samostatné WC a vstupná predsieň.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: v byte prebehla pred dvomi rokmi kompletná rekonštrukcia. V rámci rekonštrukcie bolo zrealizované nové hygienické jadro, riešené ako samostatná kúpelňa so sprchovým kútom a samostatné WC. Ďalej boli robené nové úpravy stien a podláh, plastové okná, bezpečnostné vstupné dvere a nové interiérové dvere so zárubňami, a nová kuchynská linka so spotrebičmi.
Bytový dom je zateplený, s novou strechou, rozvodmi. Dostupná optika, bezprostredné parkovanie.
MESAČNÉ NÁKLADY: 150 €
LOKALITA: Výborná lokalita bezprostredne pri centre, patrí medzi vyhľadávané pre svoje príjemné prostredie plné zelene. V pešej dostupnosti je škôlka, lekáreň, centrum je vzdialené na 2 minúty chôdze.
NÁZOR MAKLÉRA: Prekrásny priestranný byt v atraktívnej lokalite. Vkusne rekonštruovaný, zariadený, dostupný okamžite.
"Krásny priestranný rekonštruovaný byt, bezprostredne pri centre."

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125582
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 9:52
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 9:52