Predaj jednoizbový byt Nové Zámky

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 1 – izbový byt na sídlisku JUH s krásnym výhľadom na rieku Nitra v Nových Zámkoch. Byt s podlahovou plochou 35,25 m² sa nachádza na 7./7 poschodí zatepleného bytového domu s výťahom.
DISPOZÍCIA BYTU:
- pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s kuchynskou linkou so spotrebičmi, obytnej miestnosti, kúpeľne so sprchovým kútom a oddelenou toaletou. K bytu prislúcha aj pivnica.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
- v rámci čiastočnej rekonštrukcie boli menené – plastové okná s vnútornými žalúziami, kuchynská linka s barovým pultom, laminátové podlahy v obytnej miestnosti, dlažba v kuchyni, v kúpeľni, na chodbe a toalete.
Priemerné mesačné náklady na bývanie pre dve osoby sú cca 110 eur.
Bytový dom je zrekonštruovaný – zateplený, nový výťah a stupačky, poštové schránky, zvončeky. Vchod je čistý, udržiavaný s bezproblémovými susedmi.
Nehnuteľnosť je vo vlastníctve 1 majiteľa v osobnom vlastníctve a k dispozícii po dohode. V prípade seriózneho záujmu možná dohoda na cene.
Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k bytovému domu ako aj parkovanie priamo pred ním.
LOKALITA:
-Byt sa nachádza v obľúbenej lokalite s plnou občianskou vybavenosťou. V pešej vzdialenosti sa nachádza centrum, potraviny, bankomat, pošta, lekáreň, škola / škôlka, fitness centrum.
Na Vaše ďalšie prípadné otázky vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.
Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri s prípadnou pomocou pri vašom vybavovaní hypotekárneho úveru (viac na našej webovej stránke).
BEZPLATNE Vám poradíme s financovaním nehnuteľnosti.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125125
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 12:18
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 12:18