Predaj jednoizbový byt Nové Zámky Juh kompletne zrekonštruovaný IBA U NÁS

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj kompletne zrekonštruovaný 1 – izbový byt na sídlisku JUH v pokojnej lokalite v Nových Zámkoch neďaleko parku s výhľadom na rieku Nitru. Byt s balkónom aj loggiou a podlahovou plochou 42,52 m² sa nachádza na štvrtom poschodí zatepleného bytového domu s dvomi novými výťahmi.
DISPOZÍCIA
- vstupná chodba, kuchyňa s kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi a výstupom na loggiu, obytná miestnosť s výstupom na balkón, kúpeľňa so sprchovým kútom s toaletou. K bytu prislúcha komora na chodbe pred bytom a pivnica.
STAV NEHNUTEĽNOSTI
V rámci rekonštrukcie boli menené – elektroinštalácia, kuchynská linka na mieru,plastové okná s vnútornými žalúziami, laminátové podlahy v kombinácii s dlažbou, obklady, sanita, nové radiátory, klimatizácia, bezpečnostné dvere značky Adlo. Byt je oddelený od výťahového priestoru a schodišťa uzamykateľnou chodbou.
BYTOVÝ DOM
Bytový dom je zrekonštruovaný – zateplený, nové vstupné dvere, výťahy a stupačky, poštové schránky, zvončeky. Vchod je čistý, udržiavaný s bezproblémovými susedmi.
Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve 1 majiteľa a k dispozícii v novembri. V prípade seriózneho záujmu možná dohoda na cene. Priemerné mesačné náklady na bývanie pre dve osoby sú cca 120 eur.
LOKALITA
Byt sa nachádza v obľúbenej lokalite s plnou občianskou vybavenosťou. V pešej vzdialenosti sa nachádza centrum, potraviny, bankomat, pošta, lekáreň, škola/škôlka, fitness centrum a nové detské ihrisko.
Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.
Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri s prípadnou pomocou pri vašom vybavovaní hypotekárneho úveru (viac na našej webovej stránke).
"Príjemné bývanie blízko prírody"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125100
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 10:41
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 10:41