Predaj dvojizbový byt Trnava Centrum a okolie NOVOSTAVBA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj dvojizbový byt v blízkosti historického centra mesta Trnava pri hradbách. Byt je vhodný aj pre náročnejšieho klienta. Rozloha bytu je 46,38m plus pekná terasa 8,67m², ktorá je umiestnená do tichého dvora rezidenčného bytového domu. V byte je príprava na klimatizáciu. Vykurovanie je podlahové a elektrický bojler na vodu. Na byte sú nízke náklady do 150€ mesačne. Parkovanie je bezproblémové v podzemnej garáži, kde sa ide auto výťahom. K bytu patrí jedno parkovacie miesto plus pivnica.
DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, kúpelňa s toaletou a sprchovým kútom, obývačka spojená s kuchyňou s ktorej je výstup na terasu, samostatná izba.
BYTOVÝ DOM: Rezidencia pri hradbách je projekt, ktorý sa realizoval v roku 2018.
VÝHODY: Kúpou tohto bytu je výhodne bývanie v pokojnej časti mesta blízko centra. V okolí je kompletná občianska vybavenosť, rýchly prístup na mestský obchvat a diaľnicu.
MESAČNÉ NÁKLADY: Mesačné náklady sú nízke do 150€ .
NÁZOR MAKLÉRA: Podobný byt ako tento sa málo kedy dostane do predaja. Je pekný, praktický, má dostatok úložného priestoru s dobrým a bezpečným parkovaním. Má nízke náklady a blízkosť historického mesta. Určite odporúčam tento byt...

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124632
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 22:05
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 22:05