Predaj dvojizbový byt Ružomberok

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj krásny, slnečný veľkometrážny dvojizbový byt o výmere 58,6 m² v osobnom vlastníctve v meste Ružomberok.
Byt sa nachádza v zateplenom tehlovom bytovom dome len na skok do centra mesta v tichej lokalite plnej zelene.
DISPOZÍCIA: dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, priestrannej obývacej miestnosti, priestrannej spálne, kúpeľne s vaňou, a samostatnej toalety. K bytu prislúchajú aj štyri pivnice nachádzajúce sa v suteréne bytového domu.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: približne pred rokom boli vymenené plastové okná v celom byte, okrem obývacej miestnosti. Podlahy v obývacej miestnosti a v spálni sú krásne, zachovalé parkety nakoľko boli na nich koberce. Jadro v byte je murované. Inak je byt v pôvodnom stave.
BYTOVÝ DOM: bytový dom prešiel rekonštrukciou, bol zateplený a bola spravená nová strecha. Bytový dom nemá výťah.
VÝHODY: medzi výhody tohto dvojizbového bytu patria nízke mesačné náklady a možnosť prerobiť si byt podľa vlastných predstáv.
LOKALITA: byt sa nachádza v tichej časti mesta Ružomberok, len na skok od centra mesta a v tesnej blízkosti nemocnice.
Mesto Ružomberok vám na malom kúsku zeme ponúka množstvo historických pamiatok. Vystúpte schodami k radnici a priamo pod sebou vidíte centrum mesta- Mauzóleum Andreja Hlinku, Rímsko-katolícky kostol sv. Ondreja, Galériu Ľudovíta Fullu, Liptovské múzeum, Hotel Kultúra, reštaurácie, kaviarne, zábavné a nákupné centrá. Oddýchnuť sa dá v romantickej chránenej lipovej aleji. Tieto miesta vám odhalia aj kláštorný kostol sv. Kríža, ružomberské piaristické gymnázium z roku 1729 a kláštor sv. Kríža.
Mesto Ružomberok má čo ponúknuť i milovníkom galérií a múzeí. Nachádza sa tu Liptovské Múzeum, v ktorom je stála expozícia fotografií, exponátov a artefaktov z regiónu Liptova. Okrem stálej expozície sa tu konajú rôzne výstavy umeleckých diel a fotografií (Fotofórum, Strom), dáva priestor aj začínajúcim umelcom. V meste je tiež jediné skautské múzeum na Slovensku. Taktiež tu môžete navštíviť Galériu Ľudovíta Fullu.
NÁZOR MAKLÉRA: byt je v pôvodnom stave, čo dáva možnosť prerobiť si ho podľa vlastných predstáv. Je veľmi zachovalý, takže nie je potrebná veľká finančná investícia.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124937
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 9:45
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 9:45