Predaj dvojizbový byt Nitra Staré Mesto Stavbárska ul

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj priestranný dvojizbový byt o rozlohe 55m² s pivnicou v Nitre, nachádzajúci sa v Starom meste na Stavbárskej ulici.
Byt je umiestnený na 3./3. poschodí zatepleného bytového domu bez výťahu. Byt v roku 2013 prešiel čiastočnou rekonštrukciou, t.j. nové plastové okná, stierky, plávajúca podlaha + dlažba nachádzajúca sa na chodbe, v kúpeľni a v kuchyni. V rokoch 2018 – 2020 zároveň prebehla aj kompletná rekonštrukcia bytového domu t.j. zateplenie, nové stúpačky, nová sedlová strecha a vstupné dvere. V byte sa nachádza aj klimatizačná jednotka.
Dispozícia: vstupná chodba, ktorej súčasťou je veľký roldoor, samostatné wc, kúpeľňa, kuchyňa a dve samostatné izby (prípadná možnosť prepojenia izby s kuchyňou).
Lokalita: Byt sa nachádza v príjemnej a tichej lokalite v blízkosti centra. Okolie disponuje prítomnosťou obchodov, reštaurácií, lekární, škôl, škôlok, fitness centier a autobusovej zastávky. Parkovanie je pred bytovým domom bezproblémové. V bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú aj garáže, ktoré je možné si prenajať.
Mesačné náklady sa pohybujú okolo 150€.
V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-120674
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:17
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:17