Predaj dvojizbový byt Liptovský Mikuláš 1 Mája EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj dvojizbový byt o výmere 57 m², v OV, počiastočnej rekonštrukcii v zateplenom bytovom dome na ulici 1. Mája v Liptovskom Mikuláši. Byt sa nachádza na 3 poschodí z ôsmich a orientovaný je na juho-západ.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby na ktorej sa nachádza šatník a kúpeľňa spoločná s toaletou. Z chodby je vstup do otvorenej kuchyne spojenej s obývacou izbou. Z obývacej izby je vstup do spálne.
V miestnostiach sú nové zdrsnené vnútorné omietky. V kúpeľni a na chodbe sú znížené stropy s bodovými svetlami. Vo všetkých miestnostiach je plávajúca laminátová podlaha , v kúpeľni a chodbe je keramická dlažba. Okná sú plastové, bielej farby s dvojsklom.
Kuchyňa je vybavená el. sporákom s keramickou platňou, umývačkou riadu, malou chladničkou, nerezovým drezom a digestorom. V obývacej izbe na nachádza rozkladací gauč, kreslo, TV stolík a televízia. V spálni je šatníková skriňa, komodová skriňa a manželská posteľ. Kúpeľňa je vybavená sprchovým kútom a práčkou.
V byte bola menená elektroinštalácia, a stúpačky. Vykurovanie objektu je z centrálnej kotolne, umiestnenej mimo bytový dom.
Byt sa predáva so zariadením tak ako je na fotografiách.
K bytu je k dispozícii pivnica o výmere 2,29m². Balkón neprislúcha priamo k bytu, ale nachádza sa na chodbe za uzamykateľnými dverami a využívajú ho 2 byty. K bytovému domu prislúcha súkromné parkovisko s bezproblémovým parkovaním.
"Slnečný byt iba naskok od centra mesta."

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-118706
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 9:10
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 9:10