Predaj dvojizbový byt Dunajská Streda CENTRUM HNEĎ ZA ROHOM NOVOSTAVBA + VIDEOOBHLIADKA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj dvojizbový byt s výmerou 60 m² a s terasou 17 m² v okresnom meste Dunajská Streda - CENTRUM JE HNEĎ ZA ROHOM.
Bývať v novom byte, mať centrum mesta na dosah a k tomu ešte možnosť parkovať v podzemí bytového domu, tak to je vysoký štandard bývania, ktorý len tak nenájdete.
Byt je orientovaný JZ a nachádza sa na druhom poschodí zo štyroch s výťahom.
Dispozícia bytu: predsieň, 1 izba, obývacia miestnosť spojená s kuchyňou a s výstupom na terasu, kúpeľňa so sprchou a s možnosťou namontovať aj vaňu a samostatná toaleta. V kúpeľni je predpríprava pre práčku.
V obývačke je predpríprava pre klimatizáciu a internet a TV je od UPC.
K bytu je možné dokúpiť komoru v hodnote 5.000 eur, ktorá sa nachádza hneď vedľa bytu (viď pôdorys).
Taktiež je možné dokúpiť podzemné parkovacie státie v hodnote 15.000 eur.
Jedná sa o zateplený bytový dom z roku 2022. Kúrenie aj ohrev vody zabezpečuje vlastný kombinovaný plynový kotol, ktorý sa nachádza vo vedľajšej miestnosti mimo bytu.
Video prezentáciu si môžete pozrieť na webovej stránke:

Kúpnu cenu je možné dojednať po prehliadke bytu.
Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť.
V blízkosti sa nachádzajú rôzne obchody a služby, ako napr.: lekáreň, bankomaty a banky, potraviny, pekáreň, kaviarne a podniky, reštaurácie, barber, obchody s oblečením. a ďalšie služby - VŠETKO ČO PONÚKA CENTRUM MESTA.
Len 5 minút v pešej dostupnosti sa nachádza autobusová stanica s priamym spojom do hlavného mesta Bratislava a aj do krajského mesta Trnava.
Železničná stanica sa nachádza hneď vedľa autobusovej stanice s priamym spojom do hlavného mesta Bratislava a smer Komárno.
15 minút v pešej dostupnosti je termálne kúpalisko THERMALPARK Dunajská Streda.
Ďalej sa v meste nachádzajú viaceré materské a základné školy aj s VJM, základné umelecké školy, stredné školy, obchody ako Lidl, Tesco, Kaufland, Billa, reštaurácie, pošta, poliklinika.
Predajná cena je konečná, zahŕňa kompletné služby realitnej kancelárie HALO reality spojené s bezpečným prevodom nehnuteľnosti."BÝVANIE V ÚPLNE NOVOM BYTE HNEĎ PRI CENTRE MESTA"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-120768
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 8:05
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 8:05