Predaj dvojizbový byt Bratislava Petržalka Lúky Béžová NOVOSTAVBA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj slnečný, zariadený 2-izbový byt s balkónom vo vyhľadávanom projekte Slnečnice Viladomy na Béžovej ulici s výbornou dostupnosťou do centra mesta ako aj do prírody.
DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej haly s walk-in šatníkom, WC, kúpeľne s vaňou, priestrannej obývačky prepojenej s kuchyňou a jedálenskou časťou, spálne a balkóna so vstupom z oboch izieb. Orientácia bytu je na západ. Nachádza sa na 2/5 podlaží. Mesačné náklady na byt pre 2 osoby sú cca 120 €. K bytu patrí aj vonkajšie parkovacie miesto, ktoré treba dokúpiť v cene 15 000 €.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: Úžitková plocha: 60 m²
Celková rozloha bytu je 60 m² + balkón 10 m²
Bezpečnostné vchodové dvere, kuchynská linka vyrobená na mieru so vstavanými spotrebičmi /elektrická rúra, indukčná varná doska, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, vstavaná chladnička, vstavaná mraznička, skrinky s úložným priestorom, samostatný šatník na mieru, vstavaný nábytok s množstvom úložného priestoru. Byt disponuje kúpeľňou s vaňou, kde je zároveň umiestnená práčka so sušičkou. Tienenie a súkromie je zabezpečené elektricky ovládanými exteriérovými žalúziami. Súčasťou bytu je klimatizácia v každej miestnosti a na všetkých oknách sú sieťky.
BYTOVÝ DOM: Novostavba, kolaudácia v roku 2017. Vyhľadávaný projekt Slnečnice Viladomy
LOKALITA: : Projekt Slnečnice je veľmi obľúbený hlavne medzi mladými ľuďmi a rodinami vďaka pokojnej lokalite v blízkosti prírody, plnej občianskej vybavenosti a výbornej dostupnosti MHD. Nachádza sa tam trhovisko s food courtom, kaviarne, reštaurácie, potraviny, škôlka, detské centrum s bazénom.
V blízkosti je možnosť športového vyžitia na hrádzi,na cyklotrasách. Výborná dostupnust do centra mesta autom alebo MHD. Rýchle napojenie na diaľnicu v smere Česká republika, Rakúsko alebo Maďarsko. Petržalská hrádza je len na skok.
VÝHODY:
- novostavba 2017
- prémiový projekt
- vynikajúca výmera- najväčší dvojizbový byt ponúkaný v projekte Slnečnice
- nadštandardné materiály
- prémiový štandard
- veľkoformátové okná
- stačí prísť a nasťahovať sa
"Krásny byt bez investícií, stačí sa nasťahovať. "

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125451
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:59
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:59