Predaj dvojizbový byt Bratislava Nové Mesto Kramáre Vlárska ulica ZNÍŽENA CENA NOVOSTAVBA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný 2-izbový byt s veľkou loggiou v novostavbe. Nachádza sa vo vyhladávanej a obľúbenej lokalite Bratislava III - Nové Mesto, Kramáre na ulici Vlárska.
Byt je v zateplenom dome na 2/6 poschodí s výťahom.
Má príjemnú južnú orientáciu, slnečné lúče sú denným kúzlom domova.
Podlahová plocha bytu má výmeru 70.25 m² z toho 8 m² je zasklená loggia.
Celkové náklady sú približne 165 €/mesiac pre 2 osoby.
DISPOZÍCIA:
2 priestranné samostatné izby, vo vstupnej chodbe, ktorá má dlažbu je zabudovaná vstavaná skriňa, vľavo vchod do kúpeľne s vaňou a spoločnou toaletou. Priamo rovno sa nachádza priestranná obývacia miestnosť, ktorá má plávajúcu podlahu a spája veľkú obývaciu miestnosť s kuchyňou. Odtiaľ prejdeme do loggie s výhľadom na detské ihrisko, ktorá má až 8 m². Obývacia miestnosť ponúka možnosť flexibility,možné ju dispozične zmeniť -rozdeliť na dve samostatné miestnosti. V pravo z obývacej miestnosti je spáľňa so vstavanou skriňou.
VYBAVENIE A ZARIADENIE:
Byt má ústredné kúrenie, prešiel rekonštrukciou cca pred 10 rokmi. Vymenené boli okná za plastové so žalúziami, bezpečnostné dvere, podlahy-plávajúce parkety, kúpeľňa, sanita a kuchynská linka na mieru.
LOKALITA:
V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť - zastávka trolejbusu, detské ihrisko, nemocnica, lekáreň, pošta, obchody, škola, škôlka, dostatok parkovacích možností.
VÝHODY:
Nachádza sa v pokojnej a vyhľadávanej lokalite s množstvom zelene. Je v blízkosti lesa - Malé Karpaty s množstvom športových príležitostí, možnosti na prechádzky, potulky po prírode- Lesopark, Koliba, Kamzík, Železná studnička a Horský park. Rýchly prístup do centra mesta (5 minút) alebo na diaľničný obchvat.
Byt je vhodný na bývanie alebo aj ako investícia.
"Lokalita a široká dostupnosť, ideálne miesto pre začiatok vášho života."

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-115428
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:55
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:55