Predaj chata Sebechleby

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj útulnú chatu vo vinohradníckej časti obce Sebechleby, vzdialenej 13km južne od mesta Krupina. Ak máte chuť zažiť jedinečné krásy prírody a chcete mať možnosť užiť si pravú vinársku atmosféru s možnosťou vyrobiť si vlastné vínko, tak toto je to pravé pre Vás.
DISPOZÍCIA:
Chata má dva vchody, horným stupom sa dostaneme do vstupnej chodby z ktorej sa vieme vybrať až tromi smermi, prvý smer obývačka a pripojená izba, druhý kúpeľňa, tretí chodba z ktorej sa priamo dostaneme do kuchyne s jedálenským kútom, ktorý je priechodný smerom do obývačky s krbom a z tej je zas prechod na terasu. Na poschodí, kde sa dostaneme dubovými schodmi nájdeme priestrannú miestnosť na spanie a zároveň na čas pre celú rodinu, kde si nájdu svoj priestor aj detičky, ďalšia miestnosť na spanie s výhľadom do záhrady a kúpeľňa poskytuje plnohodnotný komfort. Obytná plocha oboch podlaží je cca 110m². Vrátime sa späť na nižšie podlažie a z tadiaľ pohodlne prejdeme do výrobne vína, dielničky a garáže (možnosť využitia na čokoľvek), tu sa nachádza ďalší vchod. A teraz ešte nižšie, betónovými schodmi do pivnice vytesanej v skalnom podloží, kde vie vínko krásne vyzrieť. Toto dispozičné riešenie, umožňuje maximálne využitie každého metra štvorcového.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Ihneď voľná, súčasný stav umožňuje okamžité využívanie. Chata je murovaná, strecha falcovaný plech, okná drevené (pôvodné), voda obecná, žumpa na pozemku, kúrenie prostredníctvom krbu a el. pecí. Podlahy sú dlažba a tehly v najspodnejšej časti. Predáva sa spolu so zariadením. Mesačné náklady cca 60€.
LOKALITA:
Vyhľadávaná vinárska oblasť s tradíciou, chata je však situovaná v tichej časti s výbornou prístupnosťou. Parkovanie na pozemku bezproblémové aj keď na návštevu príde celá rodina. Obec ako aj okolie poskytuje možnosť tradičných vinárskych a iných podujatí, turistiku, cykloturistiku,... Ak sa budete chcieť okúpať cca 30 min sú vzdialené kúpele Dudince, Santovka, prípadne tajchy pri Banskej Štiavnici.
VÝHODY:
- vinárska lokalita
- krásny pozemok
- bezproblémový prístup
- ihneď voľná
- nízke náklady
- kvalitné prevedenie stavby
"Útulná chata vo vinárskej oblasti, oddych pre celú rodinu, výroba vlastného vína"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125066
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 10:17
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 10:17