Predaj chata Poľanovce chatová oblasť Branisko ZNÍŽENÁ CENA EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

AK túžite po čistej panenskej prírode, prostredie v tomto okolí ponúkanej chaty je pre Vás ideálne.
V chatovej oblasti Branisko, okres Levoča Vám ponúkame na predaj rekreačnú chatu v tichom prostredí, v OV.
DISPOZIČNÉ RIEŠENIE CHATY: na 1NP pred vstupom do chaty sa nachádza terasa, vstupná chodba prepojená s obývacou izbou a kuchynským kútom, jedna izba so samostatným vchodom z chodby. Z kuchyne sa vchádza do kúpeľne so sprchovacím kútom. Do podkrovia vedú samostatné schody z obývacej izby, nachádzajú sa tam dve izby, z jednej je východ na vonkajší balkón. Chata je podpivničená, v pivničných priestoroch sa nachádza technická miestnosť.
STAV NEHNUTEĽNOSTI A POPIS:
Chata je postavená na mierne svahovitom teréne, okolie chaty tvorí upravený rovinatý pozemok.
Stavebný materiál chaty tvorí : betónový základ, obvodové mury kváder tehla, murovaný komín, podkrovie je postavené z dreva, strešná krytina falcovaný plech, okná drevené, podlahy v izbách na 1NP klasické drevené , v kúpeľni a vo vchode terasová dlažba, v izbách v podkroví v jednej izbe podlahová guma, v druhej plávajúca podlaha. Podkrovie je zateplené, v jednej izbe obložené dreveným obkladom, v druhej izbe prekryté dekoračným obkladom s imitáciou dreva. Vykurovanie chaty je pomocou krbovej peci na tuhé palivo. Chata je napojená na elektrickú prípojku, voda je riešená z vlastnej studne, ohrev vody v kúpeľni je bojlerom vykurovaným na tuhé palivo, odpad je riešený žumpou. Vonkajšie prostredie v okolí chaty je vhodné aj na realizáciu altánku na posedenie, je osvetlené a je príprava elektriny na elektrické grilovanie. Ku chate prislúcha na pozemku suché WC a drevená hospodárska budova na uskladnenie dreva. Chata je zachovalá, v pôvodnom stave, obývateľná, vhodná na úpravu podľa vlastných predstáv, disponuje vonkajšími drevenými okenicami.
OSTATNÉ ÚDAJE K NEHNUTEĽNOSTI:
Rekreačná chata - budova pre šport a rekreačné účely je postavená na pozemku o veľkosti 154 m², mimo zastavaného územia obce, ako samostatne stojací jednopodlažný, podpivničený objekt s podkrovím, so súpisným číslom. Pozemok pod chatou a vedľa chaty je v správe Urbárskej spoločnosti.
V prípade zaujmú, dohoda na cene možná. Neváhajte ma kontaktovať, rád Vám poskytnem doplňujúce informácie, zároveň naplánujeme spoločnú obhliadku.
Okolitá príroda je súčasťou Vrchu Braniska- CHVALABOHU - ľudovo označený priesmyk, ideálny na Vaše nenáročné výlety do okolia, s využitím turistiky a relaxu. K turistike a kultúrnym pamiatkám patrí aj okresné mesto Levoča a blízke okolie - Spišský hrad, Spišská Kapitula a pod.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125146
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 12:21
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 12:21