Predaj chalupa Zvolen Môťová ZNÍŽENÁ CENA IBA U NÁS

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj chatu pri Môťovskej priehrade, okres Zvolen. Chata sa nachádza na pozemku 542m². Úžitková plocha chaty je 40m² zastavaná plocha 286m². Chata je napojená na mestský vodovod, elektrinu, odpad je riešený žumpou. Chata je situovaná v malebnej lokalite s bohatou prírodou, čo ju robí ideálnym miestom na oddych a relaxáciu. Je obklopená zelenými stromami a nachádza sa v tichej a pokojnej oblasti, čo poskytuje súkromie a únik od každodenného ruchu.
DISPOZÍCIA:
Pozostáva z dvoch izieb, kuchyne, kúpeľne, WC, technická miestnosť a vonkajšia toaleta. Vedľa chaty sa nachádza priestranný prístrešok, v ktorom je postavený vonkajší krb, možnosť grilovania a opekania. Pod chatou je aj pivnica o rozmeroch 6 x1,5m. Interiér chaty je útulný a dobre zariadený, aby poskytoval pohodlie a príjemnú atmosféru. Chata je vybavená potrebným nábytkom a vybavením pre pohodlný pobyt.
VÝHODY:
Celoročný prístup autom, parkovanie pre viac vozidiel pred chatou.
MESAČNÉ NÁKLADY:
Náklady na prevádzku chaty: elektrika - 40EUR/mesiac, voda - 70EUR.
LOKALITA:
Môťová je chatová oblasť situovaná v blízkosti mesta Zvolen, v Banskobystrickom kraji na Slovensku. Nachádza sa v údolí medzi Kremnickými vrchmi a Stolickými vrchmi, čo poskytuje nádherné prírodné prostredie a scenériu pre chatovú rekreačnú oblasť, je obľúbeným cieľom pre milovníkov prírody a oddychu. Okolie je bohaté na lesy, kopce, jazerá a turistické trasy, ktoré ponúkajú množstvo možností na prechádzky, turistiku, cyklistiku a iné outdoorové aktivity.
Neďaleké športovo-rekreačné zariadenie ORLÍK ponúka športové vyžitie aj pre náročných (plážový volejbal, futbal, tenis, bazény, ...)
V oblasti Môťovej nájdete množstvo chatiek a chát, ktoré slúžia ako letné rekreačné ubytovanie pre rodiny a návštevníkov. Mnohé z týchto chatiek sú v súkromnom vlastníctve a poskytujú možnosť oddychu a relaxácie v príjemnom prostredí, je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú únik z mestskej rutiny a chcú si užiť pokoj a krásu prírody.
Celkovo je Môťová vďaka svojmu prírodnému prostrediu, blízkosti k vode a pohodlnej dostupnosti k mestskej infraštruktúre atraktívnou chatovou oblasťou pre oddych, rekreáciu a rodinné aktivity. Je ideálnou voľbou pre tých, ktorí túžia po spojení s prírodou a pokojným úniku z ruchu veľkomesta.
Pri rýchlom jednaní dohoda možná.
PRÍĎTE NA OBHLIADKU
Páči sa Vám Táto chata? Príďte sa na ňu pozrieť. Je to jednoduché. Máte tri možnosti, ako na to. Zavolajte mi na číslo +421 905 806 395, napíšte mi SMS, alebo pošlite mail - marianhalabuk@haloreality.sk
Osobne Vám ju ukážem a zodpoviem na otázky, ktoré Vám môžu uľahčiť proces v rozhodnutí.
"Predaj chaty pri Zvolenskej priehrade - časť Môťová"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124938
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 9:44
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 9:44